Hyppää sisältöön
Etusivu / Kilpailu: Keksi Sykelle iskulause

Osallistu kilpailuun: Keksi Sykelle iskulause!

• Millainen lause kuvaisi sinusta yhdistyksen toimintaa parhaimmin? Miten kuvailisit sykeläisyyden syvintä ydintä ja merkitystä? Lauseessa voi olla jokin sana, johon sisältyy sana syke, mutta se ei ole pakollista.

• Lähetä ehdotuksesi viim. 31.12.2023 sähköpostiosoitteeseen Kilpailut(a)syke-elinsiirrot.fi ja voit voittaa yllätyspalkinnon!

• Syke-toimiston ja hallitustoimijoiden muodostama esiraati valitsee ehdotuksista viisi. Näistä sekä mahdollisista yhdistyksen vuosikokouksessa esiin tulevista iskulause-ehdotuksista äänestetään voittaja vuosikokouksen aikana Kuopiossa maaliskuussa 2024. Voittajalause julkistetaan asianmukaisin juhlallisuuksin samana viikonloppuna Syke-päivillä sekä somekanavissamme.

Tiedustelut: järjestökoordinaattori Tuuli Charalambous, tuuli.charalambous(a)syke-elinsiirrot.fi / p. 050 473 4400

Kilpailun säännöt: Osallistumisaika on 1.-31.12.2023 sekä yhdistyksen vuosikokouksessa maaliskuussa 2024. Osallistua voi kuka tahansa. Lähettämällä iskulause-ehdotuksensa kilpailuun osallistuja antaa Sydän- ja keuhkosiirrokkaat – Syke ry:lle luvan käyttää keksimäänsä iskulausetta jatkossa yhdistyksen kanavissa ja materiaaleissa ilman, että lauseen keksijälle maksetaan korvausta tai että lauseen keksijän nimeä mainitaan. Yhdistys voi hyödyntää voittajaiskulauseen lisäksi myös muita iskulause-ehdotuksia viestinnässään.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot