Hyppää sisältöön
Etusivu / Nia-tunteja verkossa 16.5.2024 alkaen

Tervetuloa Jennika Laarin ohjaamille Nia-tunneille verkkovälitteisesti, viitenä peräkkäisenä torstaina 16.5.2024 alkaen!

Nia® on liikuntamuoto, joka yhdistää tanssia sekä kamppailu- ja kehonhuoltolajeja ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Jokainen harjoitus antaa jotain keholle, mielelle ja sielulle.

Nian muoto, 52 liikettä, liikuttaa kehoasi jalkateristä sormenpäihin ja päälakeen asti. Vapaus antaa tilaa itseilmaisulle. Tervetuloa liikkumaan tälle hyvän olon tunnille. Voit säätää jokaisen liikkeen oman kehosi mukaan. Niassa liikutaan paljain jaloin.

Jennika Laari, ryhmäliikunnanohjaaja & jalkaterapeutti (AMK):
”Työskentelen sekä ryhmäliikunnan että jalkaterapian parissa. Jalkaterapeuttina kuntoutan kaikenlaisia alaraajojen vaivoja ja ryhmäliikunnanohjaajana olen keskittynyt jo yli 10 vuoden ajan paljasjalkaliikuntaan. Ensimmäisen Nia-ohjaajakoulutuksen kävin vuonna 2006 ja siitä lähtien olen ohjannut Nia-tunteja pääkaupunkiseudulla sekä verkossa.”

Nia-tunnit toteutuvat Satakunnan hyvinvointialueelta saadulla avustuksella, joka on haettu yhteistyössä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n ja Karpatiat ry:n kanssa kohderyhmiämme hyödyttävään toimintaan.

Näille verkkotunneille osallistuakseen ei tarvitse olla yhdistyksiemme jäsen. Tervetuloa ilmoittautumaan mukaan! Ei haittaa, vaikka et pääsisi joka kerralle.

Ilmoittaudu mukaan Nia-tunneille täyttämällä tämä lomake:

https://link.webropolsurveys.com/S/054B522F529F987C

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot