Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän- ja keuhkosiirrokkaat -SYKE ry hakee koordinaattoria

Onko järjestötyö lähellä sydäntäsi? Haluatko olla mukana kehittämässä valtakunnallisen järjestön viestintää, aluetyötä sekä vapaaehtoisten tukemista? Sydän ja keuhkosiirrokkaat – SYKE ry toimii sydän- tai keuhkosiirron saaneiden, siirtoa odottavien sekä sydämen apupumpun kanssa elävien sekä heidän läheistensä yhdyssiteenä ja etujärjestönä. Tarjoamme vertaistukea sekä verkossa että kasvokkain, tiedotamme elinsiirtoihin liittyvistä erityiskysymyksistä ja järjestämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Teemme aktiivista yhteistyötä terveydenhuoltoalan ammattilaisten, päättäjien ja virkamiesten sekä muiden järjestöjen kanssa.

Etsimme osa-aikaista koordinaattoria toiminnanjohtajan työpariksi vuoden 2023 loppuun saakka kehittämään yhdistyksen tiedotusta, vapaaehtoistyötä sekä luomaan yleisiä toimintamalleja. Toivomme, että myönteinen rahoituspäätös mahdollistaa työsuhteen vakinaistamisen vuonna 2024. Meillä teet hommia sekä toiminnanjohtajan että vapaaehtoisten kanssa.

Työtehtävät pitävät sisällään vapaaehtoisten tukemista, tiedotuksen kehittämistä yhteistyössä toiminnanjohtajan ja tiedotustiimin kanssa, vuoden 2024 toiminnan suunnittelua yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämistä yhdessä toiminnanjohtajan ja vapaaehtoisten kanssa sekä toimiston perustehtäviä. Työ sisältää matkustelua sekä iltatöitä.

Mitä arvostamme: 

Järjestökentän tuntemista sekä arvostavaa otetta vapaaehtoisten kanssa toimimiseen
Vahvoja vuorovaikutustaitoja
Vahvoja it-taitoja
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tiedon etsimiseen
Kykyä tuottaa suomenkielistä tekstiä

Tarjoamme joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan sekä innostavan työilmapiirin. Kaikkea ei tarvitse osata etukäteen, vaan meillä pääset kokeilemaan ja oppimaan uutta. 

Työaika on 30 tuntia viikossa ja palkka 2240€/kk. Työ alkaa 1.7. tai sopimuksen mukaan. Toimisto sijaitsee Helsingin Käpylässä Sydänliiton talossa.

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostitse (syke(at)syke-elinsiirrot.fi) cv:n kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.5.2023. Otsikoi sähköposti ”Hakemus/koordinaattori”

Halutessasi voit liittää mukaan maksimissaan 2 minuutin videon, jossa kerrot joko 1) miten kannustat vapaaehtoisia TAI 2) mitä annettavaa sinulla on koordinaattorina.

Haastattelut järjestetään Teamsin kautta ilta-aikaan hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja saat puhelimitse toiminnanjohtajalta 16.5. klo 9-12, 23.5. klo 10-13 sekä 24.5. klo 12-15 p. 050 328 1000 / Kaisa Hirn

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot