Hyppää sisältöön

Sydänliitto

Etelä-Karjalan Sydänalue ry

Toimimme sydänterveyden edistämisen ja sairastuneiden tukemisen maakunnallisena järjestönä.

Sydäntuki-toiminnassa järjestetään vertaistukea, ryhmätoimintaa ja avoimia tilaisuuksia valtimotautiin sairastuneille, korkeassa riskissä oleville, heidän läheisilleen sekä muille terveydestään kiinnostuneille.

Alueellamme tapahtuu

Oletko kiinnostunut asiantuntijaluennoista, tapahtumista, retkistä tai kenties haluatko jutella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa sairaudestasi? Haluaisitko osallistua paikalliseen liikuntaryhmään? Tutustu Sydänalueen ja Sydänjaostojen ja -yhdistysten toimintaan näillä sivuilla ja ota rohkeasti yhteyttä. Sydänalueen ja paikallistoimijoiden yhteystiedot löydät helposti täältä.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Alueemme jaostot- ja yhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa kuten esimerkiksi liikuntaa, retkiä, luentoja ja keskustelukerhoja. Tutustu oman asuinalueesi jaoston/yhdistyksen toimintaan ja lähde mukaan – osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot