Hyppää sisältöön
Etusivu / Virittäydytään joulutunnelmaan

Kausivalot ja pakkaslumi tuovat kimmellystä loppuvuoteen. Ennen kuin hiljennymme joulun viettoon, on Lapin Sydänpiirillä tulossa vielä muutamia tilaisuuksia, joista voi napata vinkit sekä jouluun että tulevaan vuoteen.

Hyvän mielen joululuennot

Kaikille avoimet ja maksuttomat Hyvän mielen joululuennoilla käydään läpi hyvinvointia ja sydänystävällisiä valintoja kepeästi ja joulumielellä. Luennot järjestetään Teamsillä, ja ne ovat kestoltaan noin 45 minuuttia. Luennot pitää piirimme Anna-Reetta ja vieraileva tähti Riina tulee Lapin liikunta ry:ltä.

Luentojen aiheet ovat:

  • 15.11. klo 18–19 Sydänterveellinen leivonta
  • 21.11. klo 18–19 Uni ja jaksaminen juhla-aikana
  • 07.12. klo 17–18 Hei tonttu-ukot hyppikää, eroon suorituskeskeisestä liikkumisesta
  • 13.12. klo 18–19 Arkihuolesi kaikki heitä- stressivapaa joulu
  • 14.12. klo 17–18 Sydänterveellinen joulupöytä

Luentojen linkki on aina sama, ja linkki löytyy sivuiltamme: https://sydan.fi/lappi/hyvan-mielen-joululuennot/

 

Sääntömääräinen syyskokous 30.11.2023

Lapin Sydänpiiri ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään 30.11.2023 kello 10 alkaen. Kokous pidetään Rovaniemen pääkirjastolla, suuressa kokoustilassa. Kirjaston osoite on Jorma Eton tie 6, 96100 Rovaniemi. Esityslistalla ovat sääntömääräiset asiat.

Kokouksen jälkeen siirrymme yhdessä lounaalle läheiseen ravintolaan, ja sieltä jatkamme katsomaan teatteriesitystä Kotiopettajattaren tarina.

Mikäli olet tulossa kokoukseen paikan päälle, ilmoittaudu omaan yhdistykseen kimppakyytejä ja muita järjestelyjä varten. Piiri tarjoaa lounaan ja teatterilipun kolmelle edustajalle/yhdistys. Mikäli aiot osallistua kokoukseen etänä, ilmoittaudu Salla-Marille: salla-mari.koistinen@sydan.fi

 

Yhdistysillat

Loppuvuoden yhdistysilloissa saamme vieraita.

23.11.2023 kello 18-20 meidän kanssamme keskustelemassa on Saija Himanka Ehyt ry:stä ja aiheenamme on riippuvuudet ja sydänterveys.

14.12.2023 kello 18-20 vieraaksemme tulee Mari Olli Sydänliitosta kertomaan Sydänmerkistä. Yhdistysillasta voi poimia tärppejä alkuvuotta varten, kun ruokaan ja ravitsemukseen liittyvät kampanjat starttaavat.

Yhdistysiltojen Teams-linkki löytyy täältä: https://sydan.fi/lappi/yhdistyksille/yhdistyksille/

 

Luottamushenkilökoulutukset

Tavoitteenamme on, että Lapissa ei tarvitse touhuta yksin, vaan tehdään ja opitaan yhdessä. Järjestämme siis puheenjohtaja- ja sihteerikoulutukset, jotka sopivat sekä aiheesta kiinnostuneille että konkareille. Tehtävien lisäksi käymme läpi vuorovaikutusta, innostamista ja osallistamista sekä erilaisia työkaluja, joita voi hyödyntää mielekkään yhdistyshallinnon järjestämiseksi.

Puheenjohtajakoulutus pidetään 13.12. kello 10-14:30 ja välissä on lounastauko. Linkki koulutukseen löytyy tapahtumakalenterista.

Sihteerikoulutus pidetään 14.12. kello 10-14:30 ja välissä on lounastauko. Linkki koulutukseen löytyy tapahtumakalenterista.

Ei haittaa, vaikka et pystyisi olemaan mukana koko aikaa.

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot