Hyppää sisältöön

Nilsiän Sydänyhdistys

edistää terveitä elintapoja ja sydänterveyttä. Olemme sydän- ja verisuonitauteja sairastavien, sairastumisriskissä olevien ja kaikkien terveydestään kiinnostuneiden asialla. Järjestämme neuvonta- ja keskustelutilaisuuksia, liikuntaa ja yhdessäoloa fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Muiden Savon sydänpiirin paikallisyhdistysten tapaan toimimme paikallisena etujärjestönä sydän- ja verisuonitauteja sairastavien hoidon ja kuntoutuksen kehittämiseksi ja sosiaalisen turvallisuuden lisäämiseksi. Jäseniä meillä on lähes 400 ja olemme toimineet  Nilsiässä yli 40 vuotta. Tervetuloa mukaan!

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Oletko kiinnostunut paikallisesta sydäntoiminnasta? Tutustu tapahtumakalenterin kautta Nilsiän sydänyhdistyksen ja Savon sydänpiirin järjestämiin tapahtumiin. Tule mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme kaikille terveydestään kiinnostuneille.

Toimimme terveyden puolesta ja tuemme toisiamme esim. elintapamuutoksissa, jotka ovat välttämättömiä niin sairauden ehkäisyssä kuin hoidossa ja kuntoutuksessakin. Työskentelemme eri sektoreilla yhden ja saman päämäärän hyväksi lisätäksemme kaikkien nilsiäläisten terveyttä ja hyvinvointia. Lisäksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti ajan haasteiden mukaan.

Olet tervetullut iloiseen joukkoomme!

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot