Hyppää sisältöön

5 posts found.

Date selected: kesäkuu 2021

Clear search

Hyvää kesää!

Satakunnan sydänpiirin toimisto on suljettuna 21.6.-2.8.2021. Sydänpiirin Johanna, Kirsi, Marja, Susanna ja Terhi toivottavat kaikille rentouttavaa kesää!

Lue artikkeli

Elvytysopastuksia Satakunnassa

Sydänturvallinen Satakunta-hankkeen kautta on kesäkuussa päästy opastamaan maallikkoelvytystä lapsille ja nuorille. Lapsis-tapahtumassa 19.6. tavoitettiin suuri määrä lapsia ja heidän vanhempiaan ja Porin koululaisten kesäruokailuissa Ahlaisissa, Reposaaressa ja Noormarkussa taitoa on myös päässyt harjoittelemaan. Elvytyksen harjoittelu madaltaa kynnystä toimia tositilanteessa, kiitos kaikille harjoittelijoille kiinnostuksesta!

Lue artikkeli

Kiertävä Sydänneuvola Nakkilassa

Ensimmäinen Kiertävä Sydänneuvola-piste järjestettiin 17.6. Nakkilassa Hormiston kylätalolla. Ajan varanneet sydänterveydestä kiinnostuneet nakkilalaiset pääsivät kysymään ja keskustelemaan omahoitoon liittyvistä asioista Satakunnan sydänpiirin sairaanhoitajan kanssa. Iltapäivä oli mukava ja antoisa, tästä on hyvä jatkaa!

Lue artikkeli

Luvian apteekille sydänterveyden edistämisen alueellinen kunniamaininta

Satakunnan sydänpiiri kävi luovuttamassa Luvian apteekille tänään sydänterveyden edistämisen alueellisen kunniamaininnan ansiokkaasta työstä sydänterveyden edistämiseksi. Luvian apteekki tunnetaan hyvästä palvelusta, asiakasystävällisyydestä ja positiivisesta ilmapiiristä. Apteekki tarjoaa monipuolista oheistoimintaa kuten esimerkiksi sauvakävelytoimintaa ikäihmisille. Someaktiivisuus on Suomen apteekkien parhaammistoa. Somepäivityksiin laitetaan mukaan aimo annos tunnetta ja omaa persoonaa. Luotettavan tiedon ja asiantuntevan palvelun lisäksi saa kaupan päälle […]

Lue artikkeli

Satakunnassa sydäniskurien määrä kolminkertaistunut

Yle Porin toimittaja Jere Sanaksenaho kävi Sydänpiirin toimistolla jututtamassa sydänpiirin väkeä sydäniskureihin liittyen. Haastattelun lomassa toimittaja pääsi myös itse testaamaan omat elvytystaidot. Sydäniskurien määrä on Satakunnassa parin viimeisen vuoden aikana miltei kolminkertaistunut. Tällä hetkellä defi.fi -palveluun on rekisteröity Satakunnassa reilut 300 sydäniskuria. Sydäniskuria saa ja osaa käyttää kuka tahansa, sillä se neuvoo käyttäjäänsä. Tieto lähimmästä […]

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot