Hyppää sisältöön

Savitaipaleen sydänyhdistys ry

Savitaipaleen Sydänyhdistys ry on toiminut vuodesta 1975. Meillä on lähes  200 jäsentä yhdistyksessä. Tarjoamme jäsenillemme liikuntaa viikottain kuntosalilla ja uimahallissa syyskuusta toukokuuhun. Lisäksi sydänkerho toimii syksystä kevääseen seurakunnan tiloissa, josta tietoa tarkemmin tapahtumakalenterissa.  Meillä on myös retkiä ja muuta toimintaa ympäri vuoden. Näistä asioista tiedotamme Länsi-Saimaan Sanomissa seurapalstalla. Tervetuloa yhdistyksemme jäseneksi!

Kuva Olkkolan kartanosta jossa toimii tällä hetkellä Naakka Oy

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Oletko kiinnostunut paikallisesta sydäntoiminnasta? Tutustu tapahtumakalenterin kautta meidän ja alueemme piirin järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Lähde mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme kaikille kiinnostuneille.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Haku

Löytynyt 0 tulokset