Hyppää sisältöön

3 posts found.

Date selected: huhtikuu 2023

Clear search

Teatteriretkellä Tampereella

Keskiviikkona 26.4.2023 vierailimme Tampereen Teatterissa ja seurasimme Broadway-musikaali Anastasian esitystä. Musikaali kertoo Romanovien suvun ja keisari Nikolai II:n perheen ja nuoren Anastasian mystisen tarinan. Hieno esitys ja meitä olikin mukana täysi bussilastillinen kulttuurin ystäviä. Emme luonnollisesti unohtaneet myöskään herkullista lounastamista teatterin ravintolassa. Kiitos onnistuneesta retkestä Anita ja Eija, järjestitte meille upean kulttuuripäivän!

Lue artikkeli

Väestönsuojelu on ajankohtainen aihe

Vierailimme Tuulan johdolla Helsingin Väestönsuojelumuseossa 18.4 klo 15. Meitä oli yhteensä 39 henkilöä paikalla. Tähän maailman aikaan meitä oli suuri joukko innostuneita kuulijoita. Alkuun katsoimme väestönsuojelumuseon historiavideon ja sen jälkeen vaikuttavan Helsingin pommitusvideon helmikuussa 1944. Pommituksia oli yhteensä 3 kpl. Tuli mieleen, tällaista on juuri nyt Ukrainassa. Videoiden jälkeen kiertelyä väestönsuojan tiloissa vapaaehtoisten oppaiden avustuksella. […]

Lue artikkeli

Pieni Ele-keräyksessä eduskuntavaalipäivänä 2.4.3023

Eduskuntavaalipäivänä 2.4.2023 osallistuimme perinteiseen vaalikeräykseen ja keräsimme varoja yhdistyksellemme. Päivä oli aurinkoinen. Oli hienoa olla mukana ja huomata, miten paljon ihmiset haluavat auttaa ja miten tunnettu Pieni Ele-keräys on.

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot