Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaamme!

Tervetuloa Järvenpään Sydänyhdistyksen verkkosivuille. Yhdessä alueemme sydänpiirin kanssa tarjoamme tietoa, tukea ja monipuolista toimintaa sydänsairastuneille sekä kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Oletko kiinnostunut paikallisesta sydäntoiminnasta? Tutustu toimintaesitteemme kautta meidän ja alueemme piirin järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Lähde mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme kaikille kiinnostuneille.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Tietosuojaseloste ryhmien
osallistujatietojen keräämisestä

Järvenpään Sydänyhdistys pitää listaa (rekisteriä) sen ryhmien ja kerhojen osallistujista vuositasolla. Sinun ei ole pakko antaa henkilötietojasi listalle osallistuaksesi ryhmän/kerhon toimintaan.

Henkilötietoja käytetään ryhmän/kerhon toimintaan liittyvään yhteydenpitoon, kuten peruutusten ja muutosten ilmoittamiseen. Lisäksi tietoja käytetään ryhmien ja kerhojen osallistujamäärien tilastointiin.

Henkilötietoja tarkastelevat ja käyttävät ryhmien ja kerhojen ohjaajat sekä yhdistyksen hallitus. Kunkin vuoden listaa säilytetään seuraavan vuoden loppuun saakka. Paperille kerätyt henkilötiedot hävitetään sen jälkeen, kun tiedot on siirretty tietokoneelle.

Voit milloin tahansa pyytää omat tietosi nähtäväksi tai poistettavaksi ottamalla yhteyttä ryhmän/kerhon ohjaajaan tai yhdistyksen hallitukseen.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot