Hyppää sisältöön

Tule mukaan Karpatioiden toimintaan!

Tervetuloa yhdistyksemme verkkosivuille. Tarjoamme tukea, tietoa ja monipuolista toimintaa sydänlihassairauksiin sairastuneille ja heidän läheisilleen. Teemme myös yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Onko sinulla tai läheiselläsi sydänlihassairaus – kardiomyopatia tai sydänsarkoidoosi? Haluaisitko keskustella sairaudesta vertaistukihenkilön kanssa tai osallistua toimintaamme? Tutustu tapahtumakalenteriin, lähde mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi -verkkopalvelu tarjoaa monipuolista tietoa sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta, elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista.

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänlihassairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Karpatioiden tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan – osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Anna palautetta

Oletko jutellut vertaistukihenkilön kanssa? Anna palautetta kohtaamisestasi. Saatoitte jutella puhelimessa, kirjoitella tai tavata kasvokkain. Palaute annetaan anonyymisti. Kehitämme toimintaamme palautteen perusteella – lämmin kiitos palautteestasi!

Palautelomake

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot