Hyppää sisältöön

Sydänpiirillä työskentelee hyvinvoinnin asiantuntijoita, joiden tavoitteena on toiminta-alueen asukkaiden terveyden edistäminen monin eri tavoin.

Lisäksi joukkoomme kuuluu useita vapaaehtoisia, joiden panos terveyden edistämisessä, kuntoutumisessa ja vertaistuessa on merkittävä. Tällä sivulla pääset tutustumaan Sydänpiirin työntekijöihin ja Sydänpiirin hallituksen puheenjohtajaan.

Johanna Heikkilä

Hallituksen puheenjohtaja, TtT, sh

johanna.heikkila@jamk.fi
puh. 040 848 8623

Johdan ja kehitän Keksi-Suomen Piirin toimintaa ja taloutta sen hallituksen puheenjohtajana. Tehtäviini kuulu olla yhteydessä jäseniin, toisiin piireihin ja yhdistyksiin sekä muihin toimijoihin sekä Sydänliittoon. Piirimme on innovatiivinen edelläkävijä sydänterveyden edistämisessä. Vastaan asiantuntijatiimistämme luotettavasta työstä työnantajan ominaisuudessa.

Kristiina Pigg

Toiminnanjohtaja, TtM, sh

kristiina.pigg@sydan.fi
puh. 050 592 4588

Johdan ja kehitän Keski-Suomen Sydänpiirin toimintaa sekä toimin asiantuntijatehtävissä.  Työhöni kuluu myös sidosryhmäyhteistyö ja vaikuttamistoiminta sekä asioiden valmistelu Sydänpiirin hallitukselle. Välillä minut voi tavata myös  käytännön terveyden edistämistyössä.

Keski-Suomen Sydänpiiri Ry

Tuija Kontinen

Projektipäällikkö, TtM, th/sh

Sydämen asialla -hanke

tuija.kontinen@sydan.fi
puh. 045 1955 858

Toimin Sydämen asialla -hankkeen projektipäällikkönä ja 1.9. – 31.12.2021 myös Keski-Suomen Sydänpiirin sairaanhoitajana. Vastaan hankkeen hallinnoinnista ja yhdessä hanketiimin kanssa terveyttä ja hyvinvointia edistävien toimintojen toteuttamisesta ympäri Keski-Suomea.  

Keski-Suomen Sydänpiiri Ry

Kirsi Kauko

Projektisairaanhoitaja (TtM, sh, Liikuntaneuvoja, PT)

Sydämen Asialla -hanke

kirsi.kauko@sydan.fi
puh. 045 893 3888

Toimin Sydämen asialla -hankkeessa projektisairaanhoitajana. Vastaan yhdessä hanketiimin kanssa terveyttä ja hyvinvointia edistävien toimintojen toteuttamisesta ympäri Keski-Suomea.

Keski-Suomen Sydänpiiri Ry

Outi Raatikainen

Projektipäällikkö, YTM 

Auttavat kylät -hanke

outi.raatikainen@sydan.fi
puh. 044 4914457

Toimin Auttavat kylät -hankkeen projektipäällikkönä. Hanke kestää vuoden 2022 loppuun. Vastaan hankkeen hallinnoinnista ja yhdessä hanketiimin ja aktiivisten kyläläisten kanssa paikallisen turvallisuusajattelun ja -toiminnan edistämisestä Keski-Suomessa. 

Keski-Suomen Sydänpiiri Ry

Jenni Kelja

Järjestöavustaja, merkonomi

toimisto.keski-suomi@sydan.fi
puh. 045 108 9331

Vastuualueitani ovat toimistotehtävät, laskutus, viestintä sekä verkkosivut ja jäsenrekisteriasiat.

Haku

Löytynyt 0 tulokset