Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaamme!

Tervetuloa Keski-Suomen Sydänpiirin verkkosivuille. Yhdessä alueemme yhdistysten kanssa tarjoamme tietoa, tukea ja monipuolista toimintaa sydänsairastuneille sekä kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Alueellamme tapahtuu

Oletko kiinnostunut terveyttä edistävistä tapahtumista, terveysneuvonnasta ja -mittauksista, asiantuntijaluennoista, asuinalueesi hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämisestä? Haluatko kenties jutella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa sairaudestasi? Haluaisitko osallistua paikalliseen liikuntaryhmään tai lähteä yhdessä kurssille tai vaikkapa retkelle? Tutustu Sydänpiirimme ja tämän alueen yhdistysten toimintaan näillä sivuilla ja ota rohkeasti yhteyttä. Yhdistysten ja piirimme yhteystiedot löydät helposti täältä.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu vaikka Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Keski-Suomen Sydänpiiri Ry

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Alueemme yhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa kuten esimerkiksi liikuntaa, retkiä, luentoja ja keskustelukerhoja. Tutustu oman asuinalueesi yhdistyksen toimintaan ja lähde mukaan – osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot