Hyppää sisältöön

HYMYKS -hankkeen tavoitteena on vahvistaa maaseudulla toimivien yrittäjien ja pk-yritysten työntekijöiden tietoa, osaamista, jaksamista ja motivaatiota työkyvyn ja terveyden ylläpitämisessä sekä vahvistaa työyhteisön terveyttä ja työkykyä edistäviä toimintoja.

HYMYKS -hanke on käynnistynyt 10/2022

Keski-Suomen Sydänpiiri ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu toteuttavat vuosina 2022–2023 HYMYKS -hankkeen. Hankkeessa vahvistetaan maaseudun yrittäjien ja pk yrityksien henkilöstön terveyttä ja työkykyä monipuolisin menetelmin. Maaseudun yrittäjien ja pk yrittäjien tiedollisia ja taidollisia valmiuksia vahvistetaan terveysneuvonnan ja -mittausten avulla sekä tuetaan yrittäjän mahdollisuuksia sairauksien ennaltaehkäisyyn.
Hanke mahdollistaa yrittäjille ja pk yrittäjien henkilöstölle arvokasta tietoa omista terveysmittausarvoista, kuten esimerkiksi valtimoterveyden mittaukset ja kehonkoostumusmittaus.

Hankkeessa tehdään yhteistyötä eri järjestöjen ja paikallisyhdistysten, Keski-Suomen kuntien viranomaisten sekä julkisen terveydenhuollon kanssa ja työterveyshuollon.

Hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus maaseuturahastosta.

Hankkeen aikana jalkaudutaan Keski-Suomen kuntiin eri kokoisten tapahtumien merkeissä vahvistamaan maaseudun yrittäjien terveyttä ja työkykyä sekä motivaatiota omiin terveystekoihin.

Tästä lisätietoa yritysten hyvinvointipysäkistä

 

 

Kuuntele SYdänVinkit-podcastia

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot