Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydänkiertue 2021

Sydänkiertue 2021

Sydänkiertue oli maksuton ja avoin tapahtuma, joka kiersi yhteensä kuudella eri paikkakunnalla. Kiertueella oli mahdollista mittauttaa omia terveysarvoja ja tutustua mm. kotivaraan, elvytykseen ja sydänystävälliseen ruokavalioon.

Vuoden 2021 Sydänkiertue on nyt saatu päätökseen. Kiertue vieraili yhteensä kuudella eri paikkakunnalla: Kinnulassa, Toivakassa, Keuruulla, Luhangassa, Kangasniemellä ja Pieksämäellä. Tapahtumapäivä Multialla jouduttiin valitettavasti perumaan koronatilanteen vuoksi. Multialle on kuitenkin tiedossa marraskuussa uusi tapahtuma, josta kerromme lisää myöhemmin.

Sydänkiertue oli kaikille maksuton ja avoin tapahtuma, josta sai hyödyllisiä taitoja oman sydänterveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämiseksi. Kiertueella oli mahdollista mittauttaa terveyttä määrittäviä arvoja, kuten kokonaiskolesteroli, verensokeri, verenpaine ja sydämen rytmi. Tämän lisäksi sai tutustua sähköisiin terveyspalveluihin, arjen turvallisuutta tukeviin apuvälineisiin ja kotivaraan, sydänystävälliseen ruokavalioon, eteisvärinän tunnistamiseen, elvytykseen ja sydäniskurin käyttöön sekä sydänyhdistyksen infopisteeseen. Kinnulassa menossa mukana oli myös kuuloauto, kuulonseulontaa ja luento.

Kiertueen toteutti Keski-Suomen Sydänpiiri ry yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Auttavat kylät, Sydämen asialla ja Digivireä -hankkeiden sekä paikallisten sydänyhdistysten kanssa.

Sydänkiertueella oli yhteensä useampi sata osallistujaa. Haluamme kiittää heistä jokaista ja myös hyvästä palautteesta, jota heiltä saimme. Päivät olivat täynnä mukavia kohtaamisia ja hyviä oivalluksia.

🧡 Keski-Suomen Sydänpiiri

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot