Hyppää sisältöön
Etusivu / Tule meille töihin!

Tule meille töihin!

Avoin työpaikka Keski-Suomen Sydänpiirillä

Projektipäällikkö, Keski-Suomen Sydänpiiri ry, Jyväskylä

Keski-Suomen Sydänpiirissä on haettavana osa-aikainen (60-80%) projektipäällikön tehtävä ajalle 3.10.2022-31.12.2023.

Projektipäällikön tehtävänä on vastata Hyvinvointia maaseudun yrittäjille Keski-Suomessa (HYMYKS) -hankkeen hallinnoinnista, toimintojen suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista sekä hankkeen viestinnästä, verkostoyhteistyöstä ja hanketiimin vetämisestä. HYMYKS -hankkeen tavoitteena on vahvistaa maaseudulla toimivien yrittäjien tietoa, osaamista, jaksamista ja motivaatiota työkyvyn ja terveyden ylläpitämisessä sekä vahvistaa työyhteisön terveyttä ja työkykyä edistäviä toimintoja. Hankkeen pääkohderyhmänä ovat Keski-Suomen maaseudulla toimivat yrittäjät. Hankkeen toimia kohdennetaan yrittäjien lisäksi myös pk- yritysten työntekijöille, tehden yhteistyötä myös työterveyshuoltojen kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä terveydenhoitajan/sairaanhoitajan pätevyyttä, terveyden edistämisen osaamista sekä kokemusta hanketoiminnasta ja verkostotyöstä. Eduksi katsotaan kokemus työikäisten terveyden edistämisestä, yrittäjyysosaaminen, järjestötyön tuntemus ja verkostot maaseudun eri toimijoihin. Odotamme sinulta tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta, hyvää organisointikykyä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Työpiste sijaitsee Kansalaistoiminnankeskus Matarassa Jyväskylässä, mutta työhön kuuluu matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tarjoamme sinulle mielenkiitoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset yhdessä hanketiimisi kanssa toimimaan terveyden edistämisen parissa Keski-Suomen maaseutualueilla. Työ alkaa 60% työsuhteena, mutta muuttuu 80% työsuhteeksi vuodeksi 2023. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus/maaseuturahoitus. Hankkeen osatoteuttajana toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Yhteystiedot
Pigg Kristiina, Puh: 050 5924 588, kristiina.pigg@sydan.fi
Tiedustelut puhelimitse to 11.8., ke 17.8. ja to 24.8. klo 12-13

Työpaikan osoite
Matarankatu 6, 40100 JYVÄSKYLÄ

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Työkokemus
1-5 vuotta

Työ alkaa
03.10.2022

Työaika
muu osa-aikatyö, 60% vuonna 2022, 80% vuonna 2023

Työn kesto
yli 12 kuukautta, 31.12.2023 saakka

Haku päättyy
25.08.2022 klo 23:59

Jätä hakemus
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV sähköpostitse osoitteeseen kristiina.pigg@sydan.fi. Sähköpostin aihekenttään maininta ”HYMYKS projektipäällikkö hakemus”. Haastattelut pidetään to 1.9. kansalaistoiminnankeskus Matarassa, joihin valituille ilmoitetaan erikseen.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot