Hyppää sisältöön
Etusivu / Turvallisuus Torstait käynnistyvät!

Kylän syke hankkeessa kehitetään organisoitua vapaaehtoistoimintaa osaksi eri toimijoiden yhteistä verkostoa erityisesti harvaan asutuilla alueilla. Tämä voi olla käytännössä esimerkiksi naapuriapu-rinkien vahvistamista kylillä tai turvallisuussuunnitelmia päivittämistä tai luomista.

Hankkeen kautta halutaan tuoda tietoa ja käytännön valmiuksia terveyteen, asumiseen, turvallisuuteen, varautumiseen, tapaturmien / onnettomuuksien ehkäisemiseen sekä hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

27.10 starttaavat Turvallisuus torstait nostavat joka torstai esiin ajankohtaisen turvallisuuteen  liittyvän teeman sosiaalisen median kanavillamme. Toiveita tulevien viikkojen aiheiden suhteen saa esittää Sallalle: salla.orozco@sydan.fi.

Jokainen ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Huolehditaan yhdessä sekä omasta, että ystävän turvallisuudesta ja hyvinvoinnista! Ota turvallisuustaidot haltuun ja välitä tietoa myös lähipiirillesi!

Teemaan sopien muistutus myös tulevasta tapahtumastamme: Keskiviikkona 2.11 klo 13 alkaen piiritoimistolla, osoitteessa Siltakatu 10 A 16, projektityöntekijä Eeva Kröger puhuu aiheesta Turvallisuus arjessa. Tapahtuma on kaikille avoin eli kaikki aiheesta kiinnostuneet niin läheltä kuin kauempaakin ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Kahvitarjoilun takia toivomme ilmoittautumista Sallalle. 

 

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot