Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydänliitto on myöntänyt alueellisen kunniamaininnan lehtori Kaisu Paalaselle, mikä luovutettiin Mataralla 8.5.
Kunniakirja luovutettiin Kaisu Paalaselle 8.5. Kansalaistoiminnankeskus Matarassa Jyväskylässä

Lehtori Kaisu Paalanen on toiminut aktiivisena sydänterveyden ja -turvallisuuden kehittäjänä. Hän on jalkautunut ja kehittänyt opetusta ja valmennusta erityisesti kyläympäristöissä sydänturvallisuuden edistämiseksi.  Kaisu on tullut tutuksi monille Keski-Suomen yhdistyksille ja asukkaille useiden eri tapahtumien ja elvytysvalmennusten myötä. Sitoutuminen, pitkäjänteisyys ja syvällinen paneutuminen sydänterveyden ja -turvallisuuden edistämiseen näkyy Kaisun työssä. Hän haluaa satsata Keski-Suomen sydänturvallisuuteen toimien laajalla alueella ja reissaten ympäri Keski-Suomen Sydänpiirin toiminta-aluetta. Kaisun ohjaus- ja valmennustaidot ovat saaneet kiitosta ja hän osaa mukautua myös monikulttuuriseen ympäristöön ohjaten tarvittaessa luontevasti englannin kielellä. Yhteistyön myötä Kaisu on myös kiinnostunut Sydänliiton vapaaehtoistyöstä sydänturvallisuuden edistämiseksi.

Elvytysvalmennukseen osallistujan sanoin; ”Kaisu on maailman paras elvytysvalmentaja”.

Alueellinen kunniamaininta myönnetään henkilölle tai yhteisölle. Palkitsemisen tarkoituksena on korostaa sydänterveyden edistämisen merkitystä.  Palkinnolla halutaan huomioida ja kiittää sydänjärjestön ulkopuolisia toimijoita. Palkinnon myöntää Suomen Sydänliitto ry alueellisen hakemuksen perusteella.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot