Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista lokakuu 2024 / Jäsenkysely lähtee marraskuussa

Jäsenkysely lähtee marraskuussa

Sydänliitto lähettää marraskuussa kyselyn kaikille viimeisen kolmen vuoden aikana liittyneille jäsenilleen. Kyselyn tarkoituksena on kerätä palautetta ja näkemyksiä, jotta Sydänliitto voi paremmin kartoittaa jäsenten tarpeita ja odotuksia.

Otto Pasma, järjestöpäällikkö
Julkaistu 16.10.2024

Sydänliitto lähettää marraskuussa kyselyn jäsenille, jotka ovat liittyneet viimeisen kolmen vuoden aikana. Tämän kyselyn tarkoituksena on kerätä arvokasta palautetta ja näkemyksiä jäseniltä, jotta Sydänliitto voi paremmin kartoittaa heidän tarpeitaan ja odotuksiaan. Kyselyssä pyritään selvittämään muun muassa, miten uudet jäsenet kokevat Sydänliiton toiminnan ja mitkä olivat heidän liittymisensä syyt.

Kysely on suunniteltu mahdollisimman tiiviiksi ja helpoksi täyttää, jotta vastaaminen sujuisi nopeasti ja vaivattomasti. Tämä on tärkeää, jotta mahdollisimman moni jäsen vastaa kyselyyn. Kyselyn linkki lähetetään suoraan sähköpostitse niille henkilöille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa liittyessään.

Edellinen jäsenkysely on tehty vuoden 2022 alussa. Silloin saatiin tärkeää tietoa korona-ajan vaikutuksista jäsenten tyytyväisyyteen ja yhdistysten toimintaan liittyen.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut