Hyppää sisältöön

Viestinnän toteuttamista helpottavat työkalut

Tällä sivulle on koottu runsaasti ohjeita erilaisten materiaalien ja työkalujen hyödyntämiseen viestinnän toteuttamisessa. Ohjeiden lisäksi olemme tehneet useita pidempiä videoita, joista voi rauhassa katsoa tarkempia ohjeita työkalujen käytöstä tai viestinnän toteuttamisesta.

Sydänliiton viestinnän vuosikello

Sydänliiton viestintää ohjaa syyskokouksen hyväksymä viestinnän vuosikello. Kellosta voit poimia yhdistyksellenne tärkeät asiat ja tehdä niistä viestintää ja tapahtumia. Kun samanaikaisesti puhumme yhteisistä asioista valtakunnallisesta ja paikallisesti, saamme enemmän näkyvyyttä ja vaikutuksia. Ota rohkeasti vuosikello käyttöönne niin toiminnan suunnittelussa kuin käytännön toimenpiteissä. Vuosikello löytyy mediapankista. Mediapankin salasana on Sydänyhteisö1. Mediapankki on tarkoitettu yhdistysten ja piirien käyttöön, ei ulkopuolisille.

 

Tutustu vuosikelloon

Graafinen ohjeisto

Ohjeistosta löydät tietoa käytössä olevista logoista, tekstityypeistä, väreistä, kuvatyypeistä. Ohjeistosta löytyy erilaisia malleja materiaaleista. Jos käytät ulkopuolista taittajaa, voit lähettää linkin ohjeistoon hänelle ja näin taittaja voi suoraan sieltä katsoa tarvittavat tiedot.

 

Tustustu graafiseen ohjeistoon

Mediapankki

Mediapankista voit ladata digitaalisia aineistoja yhdistyksenne käyttöön kuten mm. kuvia, esitteitä ja tiedotepohjia. Valtakunnalliset logot (Sydän tekee hyvää) sekä piirien ja yhdistysten logot löytyvät myös mediapankista. Samoin myös ammattitaittajalle valmiita taittopohjia (vaativat InDesign-ohjelman). Mediapankista löytyvät myös Microsoft PowerPoint ja Word -mallit kuosikehyksillä.  Mediapankin salasana on Sydänyhteisö1. Mediapankki on tarkoitettu yhdistysten ja piirien käyttöön, ei ulkopuolisille.

 

Siirry mediapankkiin

Yhteyden pitäminen paikallisiin ja alueellisiin medioihin

Tavoitteemme on päästä aktiivisesti mukaan näkyviin paikallisiin medioihin siten, että he kirjoittavat juttuja meistä tai meille tärkeistä asioista. Piirien ja yhdistysten paikallista ja alueellista viestintää helpottamaan julkaisemme jokaista kuukautta varten valmiin lehdistötiedote/blogipohjan. Tätä pohjaa voi muokata omaan alueeseen sopivaksi ja toimittaa medioille. Pohjat liittyvät aina kuukauden teemaan. Ne julkaistaan hyvissä ajoin edellisen kuukauden aikana mediapankissa.  Salasana sinne on Sydänyhteisö1

Ole rohkeasti aktiivisesti yhteydessä omaan paikallismediaasi!

 

Paikallistiedotepohjat mediapankissa

Tutustu myös näihin

Yhdistysten ja piirien logot

Lataa logot täältä

Verkkoluentoja viestinnän toteuttamisesta

Tutustu verkkoluentoihin

Power point ja word pohjat

Lataa pohjat käyttöösi

Sydän-lehti tavoittaa jäsenemme

 

Sydän-lehti lähetetään kaikille jäsenillemme neljä kertaa vuodessa.

 

Tutustu Sydän-lehteen

 

 

Onko sinulla kysyttävää työkaluista?

Ole rohkeasti yhteydessä viestinnän tuottaja Esa Takalaan, esa.takala@sydanliitto.fi tai 050 565 1255.

Haku

Löytynyt 0 tulokset