Etusivu / Kilta ja IT

Kilta ja IT

Loistavaa, että olet kiinnostunut Kilta-järjestelmästä. Kilta on ensisijaisesti Sydänliiton jäsenrekisterijärjestelmä, mutta myös paljon muutakin. Järjestelmän tarkoitus on tukea piirejä ja yhdistyksiä sydäntyössä.

Kilta-järjestelmä on Sydänliiton (liitto, piirit/alueet/valtakunnalliset ja yhdistykset) yhteinen työkalu. Rekisteriä ylläpitää Suomen Sydänliitto ry. Kiltaan voi saada tunnukset piirin tai yhdistyksen toimihenkilö, jolle hallitus päättää myöntää rekisterin käyttöoikeuden. Jokaisessa Piirissä ja yhdistyksessä pitäisi olla vähintään yhdellä ja mieluiten useammalla henkilöllä Kilta-tunnukset. Tunnukset ovat aina henkilökohtaiset ja niillä on oikeus käsitellä vain oman piirin/alueen tai yhdistyksen tietoja.

Kilta-järjestelmää käytetään jäsen/asiakastietojen, tapahtumien, ansiomerkkien ja luottamustoimien ylläpidossa ja hallinnoinnissa. Lisäksi järjestelmän kautta hoidetaan jäsenlaskutus. Kilta-järjestelmästä on myös rajapinta piirien ja yhdistyksien verkkosivuille. Tämä tarkoittaa, että tietoja ei tarvitse kirjata kuin yhteen järjestelmään eli Kiltaan, josta ne sitten siirtyvät myös verkkosivuille.

Sydänliiton tietosuojaselosteet löydän täältä.