Etusivu / Kilta

Kilta

Loistavaa että olet kiinnostunut Kilta järjestelmästä. Kilta järjestelmä on ensisijaisesti sydänyhteisön jäsenrekisterijärjestelmä, mutta myös paljon muutakin. Päätarkoitus järjestelmällä on tukea piirejä ja yhdistyksiä sydäntyössä.

Kilta-järjestelmä on sydänyhteisön (liitto, piirit ja yhdistykset) yhteinen työkalu. Rekisteriä ylläpitää Suomen Sydänliitto ry. Kiltaan voi saada tunnukset piirin tai yhdistyksen toimihenkilö, jolle hallitus on yhteisesti sopinut antaa tunnukset. Jokaisessa Piirissä ja yhdistyksessä pitäisi olla vähintään yhdellä ja mieluiten useammalla henkilöllä Kilta tunnukset. Tunnukset ovat aina henkilökohtaiset ja niillä on oikeus käsitellä vain oman piiri alueen tai yhdistyksen tietoja.

Kilta järjestelmää käytetään jäsen/asiakastietojen, tapahtumien, ansiomerkkien ja luottamustoimien ylläpidossa ja hallinnoinnissa. Lisäksi järjestelmän kautta hoidetaan jäsenlaskutus. Kilta järjestelmästä on myös rajapinta piirien ja yhdistyksien verkkosivuille. Tämä tarkoittaa, että tietoja ei tarvitse kirjata kuin yhteen järjestelmään eli Kiltaan, josta ne sitten siirtyvät myös verkkosivuille.