Etusivu / Kilta / Tunnukset ja kirjautuminen

Tunnukset ja kirjautuminen

Kilta-järjestelmä on sydänyhteisön (liitto, piirit ja yhdistykset) yhteinen työkalu. Rekisteriä ylläpitää Suomen Sydänliitto ry. Kiltaan voi saada tunnukset piirin tai yhdistyksen toimihenkilö, jolle hallitus on yhteisesti sopinut antaa tunnukset. Jokaisessa Piirissä ja yhdistyksessä pitäisi olla vähintään yhdellä ja mieluiten useammalla henkilöllä Kilta tunnukset. Tunnukset ovat aina henkilökohtaiset ja niillä on oikeus käsitellä vain oman piiri alueen tai yhdistyksen tietoja.

Sovellusta käytetään internetselaimella. Sovellus on selainriippumaton eli sitä voi käyttää kaikilla selaimilla, mutta suosittelemme ensisijaisesti käyttämään  Google Chrome tai Mozilla Firefox selainta.
Rekisteriin kirjaudutaan osoitteesta https://kilta.sydanliitto.fi
Yhteys on salattu, joten http:n lopussa pitää olla s-kirjain

Tunnukset järjestelmään saat Sydänliitosta tekemällä asiasta tukipyynnön.

Tukipyynnöt / tunnustilaukset sähköpostitse (ei puhelintukea)

Mahdollisista teknisistä virheistä ja ongelmista (bugi) ilmoitetaan meille aina sähköpostitse tiketti@sydan.fi. Puhelintukea emme valitettavasti resurssihaasteen vuoksi voida toteuttaa.

Kilta järjestelmään kirjautuminen on muuttunut. 1.12.2020 alkaen Kilta-järjestelmän käyttäjätunnuksena toimii käyttäjän oma sähköpostiosoite.
Salasanana toimii oma henkilökohtainen salasanasi, minkä olet Kiltaan omille tunnuksillesi aikaisemmin tallentanut. Ohjelma kuitenkin haluaa, että tämä muutetaan kirjautuessasi sinne ensimäisen kerran 1.12.2020 jälkeen. Ohjelma myös jatkossa pakottaa käyttäjiä vaihtamaan salasanan tietyn väliajoin. Ohjelma opastaa salasanan asettamisessa riitävän tietoturvalliseksi.

HUOM! Mikäli et kuitenkaan pääse kirjautumaan kiltaan voi syy olla siinä, että sinulla on järjestelmässä eri sähköpostiosoite käyttäjähallinnassa tai tässä on jokin muu virhe. Ole tällöin yhteydessä tukipalveluun.