Etusivu / Kilta ja IT / Tunnukset, kirjautuminen ja tiketti

Tunnukset, kirjautuminen ja tiketti

Kilta-järjestelmä on Sydänliiton (liitto, piirit/alueet ja yhdistykset) yhteinen työkalu. Rekisteriä ylläpitää Suomen Sydänliitto ry. Kiltaan voi saada tunnukset piirin tai yhdistyksen toimihenkilö, jolle hallitus on yhteisesti sopinut antaa tunnukset. Jokaisessa piirissä ja yhdistyksessä pitäisi olla vähintään yhdellä ja mieluiten useammalla henkilöllä Kilta-tunnukset. Tunnukset ovat aina henkilökohtaiset ja niillä on oikeus käsitellä vain oman piiri alueen tai yhdistyksen tietoja.

Sovellusta käytetään internet-selaimella. Sovellus on selainriippumaton eli sitä voi käyttää kaikilla selaimilla, mutta suosittelemme ensisijaisesti käyttämään ajantasaista  Google Chrome tai Mozilla Firefox -selainta.
Rekisteriin kirjaudutaan osoitteesta https://kilta.sydanliitto.fi
Yhteys on salattu, joten http:n lopussa pitää olla s-kirjain

Tunnukset järjestelmään saat Sydänliitosta tekemällä asiasta tukipyynnön.

Tukipyynnöt / tunnustilaukset sähköpostitse (ei puhelintukea)

Mahdollisista teknisistä virheistä ja ongelmista (bugi) ilmoitetaan meille aina sähköpostitse tiketti@sydan.fi. Puhelintukea emme valitettavasti resurssihaasteen vuoksi voi toteuttaa.

Kun pyydät tunnuksia itsellesi tai yhdistyksen uudelle luottamushenkilölle/vastaavalle, toimi näin:

Uuden luottamushenkilön tai vastaavan toimi tulee merkitä Kiltaan ennen tukipyyntöä, mikäli mahdollista. Tarkistamme yhdistyksen luottamushenkilöt ja vastaavat ennen tunnusten myöntämistä. Henkilöllä tulee olla yhteystiedot ja sähköpostiosoite rekisterissä. Sähköpostiosoitteen tulee olla henkilökohtainen. Jos tämä ei ole mahdollista, kerro tarkasti tukipyyntöviestissäsi, kuka olet ja kenelle pyydät tunnuksia, ja millä perusteella.

Kilta-järjestelmään kirjautuminen on muuttunut. 1.12.2020 alkaen Kilta-järjestelmän käyttäjätunnuksena toimii käyttäjän oma sähköpostiosoite.
Salasanana toimii oma henkilökohtainen salasanasi, minkä olet Kiltaan omille tunnuksillesi aikaisemmin tallentanut. Ohjelma kuitenkin haluaa, että tämä muutetaan kirjautuessasi sinne ensimmäisen kerran 1.12.2020 jälkeen. Ohjelma myös jatkossa pakottaa käyttäjiä vaihtamaan salasanan tietyn väliajoin. Ohjelma opastaa salasanan asettamisessa riittävän tietoturvalliseksi.

HUOM! Mikäli et kuitenkaan pääse kirjautumaan Kiltaan voi syy olla siinä, että sinulla on järjestelmässä eri sähköpostiosoite käyttäjähallinnassa. Ole tällöin yhteydessä tukipalveluun.