Hyppää sisältöön

Elvytys

Sydänliitto on aktiivinen sydänturvallisuuden edistäjä. Teemme monipuolista työtä lisätäksemme suomalaisten elvytysosaamista ja -rohkeutta. Hallinnoimme sydäniskurien rekisteri- ja paikannuspalvelu defi.fi:tä yhteistyössä Suomen Elvytysneuvoston ja Suomen Punaisen Ristin kanssa.

 

Sydänpiirit, -yhdistykset ja valtakunnalliset jäsenjärjestöt ovat työssä merkittävässä roolissa. Alueellisella vaikuttamistyöllä sekä paikallisesti järjestetyillä elvytystapahtumilla tietoisuus ja toiminta jalkautuu tehokkaasti ympäri Suomea.

Tietoa sydäniskureista Sydan.fi:ssä

Olemme koonneet sydan.fi-verkkopalveluun kattavan sydäniskuri-sivun, johon toivomme koko sydänyhteisön tutustuvan, jakavan sitä omissa kanavissaan sekä hyödyntävän elvytystapahtumissa materiaalina. Sivuilla tietoa niin elvyttäjälle, sydäniskurin hankintaa harkitsevalle, kuntapäättäjälle kuin liikunnan ja terveystiedon opettajillekin.

 

SYDÄNISKURI-SIVUILLE

Defi.fi-rekisteri ja -paikannuspalvelu

Sydänliitto hallinnoi defi.fi-palvelua, joka toimii Suomessa sijaitsevien sydäniskurien rekisterinä ja paikannuspalveluna. Sydänyhteisön tärkeänä tehtävänä on tehdä tätä verkossa toimivaa palvelua omalla alueellaan tunnetuksi sekä hyödyntää sitä vaikutustyössä, jossa halutaan kysyä: ”Onko kuntamme sydänturvallinen?”

Paikannuspalvelu on myös osa Hätäkeskuslaitoksen 112 Suomi -sovellusta.

 

Tutustu palveluun

Sydänturvallisuuteen vaikuttaminen

Sydänyhteisöllä on osaamista ja työkaluja vaikuttaa oman alueen sydänturvallisuuteen. Oman alueen sydäniskurien määrän ja sijainnit on helppo tarkistaa defi.fi-palvelusta, jonka tiedon kautta vaikuttaminen kannattaa aloittaa. Kun yhdistyksenne haluaa tarttua toimeen ja aloittaa vaikuttamisen sydäniskurien määrän lisäämiseksi, kannattaa hyödyntää sydänturvallisuuteen vaikuttamiseen antamiamme vinkkejä.

 

Vinkkeihin

Hae elvytykseen liittyvää ideaa

Ideakortti-haulla haet kätevästi elvytykseen liittyviä ideoita. Valitse aihealueista Elvytys nähdäksesi kaikki elvytykseen liittyvät ideakortit.

Haku

Löytynyt 0 tulokset