Ruokatreffit
29
touko
10:00 — 13:30
Verkkokoulutus
TAVOITE
Koulutuksen tarkoituksena on tukea sydänyhdistyksien aktiiveja ruokatoiminnassa ja sen kehittämisessä sekä antaa osallistujille mahdollisuus saada tukea ja ideoita myös toisiltaan.
SISÄLTÖ
Kohderyhmä:
Yhdistysten hallitusten jäsenet ja muut ruoka-toiminnan kehittämisestä kiinnostuneet yhdistysten jäsenet. Yhdestä yhdistyksestä voi osallistua enintään kolme henkilöä.
Osallistujan tulee sopia osallistumisestaan oman sydänyhdistyksensä kanssa.
Yhdistysten hallitusten jäsenet ja muut ruoka-toiminnan kehittämisestä kiinnostuneet yhdistysten jäsenet. Yhdestä yhdistyksestä voi osallistua enintään kolme henkilöä.
Osallistujan tulee sopia osallistumisestaan oman sydänyhdistyksensä kanssa.
KUVAUS
Koulutuksessa
• opit ymmärtämään ruokatoiminnan periaatteet
• opit hyödyntämään Yhdistyspalvelua ja sen työkaluja ruokatoiminnan ke-hittämisessä ja toteutuksessa
• perehdyt ruokavastaavan tehtäviin
• opit ymmärtämään ruokatoiminnan periaatteet
• opit hyödyntämään Yhdistyspalvelua ja sen työkaluja ruokatoiminnan ke-hittämisessä ja toteutuksessa
• perehdyt ruokavastaavan tehtäviin
Ilmoittaudu viimeistään 21.5.2021 linkin kautta
LISÄTIEDOT
Tuottaja Kirsi Airos, Sydänliitto, kirsi.airos@sydanliitto.fi, puh. 050 584 9463
PERUUTUSEHDOT
Mahdolliset peruutukset sähköpostilla Kirsi Airokselle viimeistään 24.5.2021.
JÄRJESTÄJÄ
Suomen Sydänliitto Ry