Hyppää sisältöön

3 posts found.

Date selected: maaliskuu 2022

Clear search

TUKEA SYDÄNSAIRAUTEEN RYHMÄ

Vielä ehdit mukaan! Vertaistuellinen sydänsairastuneiden pienryhmä on tarkoitettu äskettäin sairastuneille ja heidän läheisilleen. Ryhmä kokoontuu 5 kertaa peräkkäisinä viikkoina Teams-etäyhteydellä. Ryhmän teemat ovat sairastuminen ja siihen liittyvät kokemukset, omahoito, vertaistuki, liikunta, ravinto ja mielen hyvinvointi. Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa.  Ohjaajina toimivat sairaanhoitaja, fysioterapeutti ja vertaistukihenkilö. Seuraava ryhmä alkaa keskiviikkona 30.3.22 klo 9.30-11, ilmoittautuminen päättyy 23.3. […]

Lue artikkeli

Avoimet ovet pe 18.3. klo 9.00 – 11.30

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme perjantaina 18.3.2022 klo 9.00 – 11.30 Sydänpiirin toimistolle. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Etelä-Karjalan Muistiluotsin kanssa. Kahvitarjoilu!  

Lue artikkeli

Tarvitsetko vertaistukea?

Oletko sydänsairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen, samankaltaista kokeneen kanssa? Sairastuminen voi tulla äkillisesti, muuttaa oman ja läheisten elämän kertaheitolla. Joskus nimen saaminen pitkään vaivanneille oireille voi olla helpotus, silti elämä uuden sairauden kanssa mietityttää. Vertaistukihenkilöt ovat itse sairastuneet sydänsairauteen tai ovat sairastuneen läheisiä. Heidän kanssaan voit jutella omista ajatuksistasi, tunteistasi ja kokemuksistasi.

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot