Hyppää sisältöön

4 posts found.

Date selected: joulukuu 2021

Clear search

Arton tarina

Ryhmä on melkein kuin toinen perhe Sydänsairauden kanssa ei kannata jäädä yksin. Vuodesta 2016 Kaakkois-Suomen Sydänpiirin jäsentoiminnassa mukana ollut Arto Aho kannustaa jokaista sydänongelmista kärsivää mukaan toimintaan. Erityisesti hän kehuu vertaisryhmätoimintaa. Arto Aho sai ensimmäiset sydänoireet jo 90-luvulla, kun sydän alkoi raskaan elämäntilanteen ja stressin myötä lyödä epärytmiin. Diagnoosina oli eteisvärinä eli flimmeri. – Olin […]

Lue artikkeli

Hyvää joulua!

Sydänpiirin toimisto on suljettu 22.12.21-2.1.22. Hyvää Joulua ja onnea vuodelle 2022!  

Lue artikkeli

Vapaaehtoistoimijoiden virkistyspäivä

Eilen 30.11. vietimme Sydäntuki-toiminnan vapaaehtoistoimijoiden virkistyspäivää Holiday Club Saimaalla. Mukana oli iloinen joukko ryhmänvetäjiä ja vertaistukihenkilöitä. Työnohjauksellisen osuuden jälkeen oli yllätysohjelmana teatteritoimintaa. Iltapäivän päätteeksi nautimme maittavan päivällisen. Kiitos kaikille vapaaehtoistoimijoillemme, teette tärkeää työtä!

Lue artikkeli

Jouluiset avoimet ovet

Tervetuloa Sydänpiirin ja Muistiluotsin yhteisiin jouluisiin avoimiin oviin perjantaina 3.12.21 klo 9-11.30. Ohjelmassa mm. neulahuovutusta, terveysmittauksia (maksullisia, kokonaiskolesteroli ja verensokeri), käsitöiden myyntiä, kahvi-ja glögitarjoilua jne. Tule juttelemaan ja tutustumaan ensi vuoden toimintaan. Valtakatu 64, Lappeenranta.

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot