Hyppää sisältöön

5 posts found.

Date selected: toukokuu 2022

Clear search

Luumäen Sydänyhdistykselle Liekki-palkinto

Liikkuva juhla -konsepti toi Luumäen Sydänyhdistykselle Liekki-palkinnon ! Palkinnon luovutti Sydänliiton puheenjohtaja Panu Routila 23.5.2022 Sydänliiton kevätkokouksen yhteydessä Luumäen Sydänyhdistys ry:n puheenjohtaja Annikki Hyytiäiselle ja hallituksen aktiivi Arja Pesarille.

Lue artikkeli

Luumäen Sydänyhdistykselle Liekki-palkinto 23.5.2022. Seuraa Sydänliiton tilaisuutta etänä!

Järjestötyöpalkintojen esittely- ja palkitsemistilaisuus maanantaina 23.5. klo 13.00.  Seuraa tilaisuutta ! Alla olevasta linkistä löydät osallistumislinkin. https://sydan.fi/yhdistyspalvelu/artikkeli/jarjestotyopalkinto-vuoden-2021-toiminnasta-onnea-palkinnon-saajille/

Lue artikkeli

Sydänterveyden kunniamaininnan luovutus

Tänään sydänviikon avoimissa ovissa luovutimme Sydänliiton myöntämän sydänterveyden edistämisen kunniamaininnan Eksoten osasto K5:lle. Kunniamaininnan perusteluina oli hyvä yhteistyö Sydänpiirin kanssa sekä osaston ansiokas toiminta sydänterveyden edistämiseksi. Kunniamaininnan vastaanotti vs. toimintayksikön esihenkilö Tanja Lehtonen. Avoimissa ovissa oli iloinen tunnelma ja kävijöitä kaikkineen 80.

Lue artikkeli

Kanavapolku tutuksi kävellen Mustolassa la 14.5.

Kanavapolku tutuksi kävellen -tapahtuma Mustolassa aloittaa Kävelykipinä-kampanjan. Lähtö Mustolan sulun länsipuolen (kaupungin puoli) parkkialueelta klo 8.30-9.00. Koko reitti on n. 4 km. Siitä voi kävellä osia tai vaikkapa itäisen rantaraitin kokonaisuudessaan n. 9 km. Tule ihastelemaan kaunista kanavan seutua! Tapahtuman järjestävät Saimaan Latu ja Kaakkois-Suomen Sydänpiiri. Sydämellisesti tervetuloa!

Lue artikkeli

Sydänpiiri mukana senioriautoilutapahtumassa 10.5. klo 10-18

Geronomiopiskelija järjestää yhteistyössä Etelä-Karjalan Osuuskaupan kanssa senioriautoilun tapahtuman Lappeenrannan Prismakeskuksella tiistaina 10.5. klo 10-18. Tapahtuman yhteydessä on tarkoitus julkistaa senioreille suunnatut pysäköintipaikat. Senioreille suunnatut pysäköintipaikat ovat läpiajettavia sekä tavallista leveämpiä. Pysäköintipaikoilla on tarkoitus lisätä senioriasiakkaiden asioinnin helppoutta ja turvallisuutta. Hissin läheisyyteen on tarkoitus sijoittaa myös liikkumisen apuvälineitä, jotka tarvittaessa helpottavat asiointia (rollaattorit ja ostoskärryt).  Tapahtumassa […]

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot