Hyppää sisältöön

5 posts found.

Date selected: elokuu 2022

Clear search

Hevosenkengänheiton piirimestaruuskilpailu Taipalsaarella 30.8.2022

Eilen pidettiin perinteinen sydänyhdistysten hevosenkengänheiton piirinmestaruuskilpailut Taipalsaarella Väinölän rannassa.  Kilpailun päätteeksi nautittiin maukasta Ulla Liukkosen valmistamaa lohikeittoa. Tunnelmaa loi yhteislaulu, jota säesti Taipalsaaren Sydänyhdistyksen puheenjohtaja Aure Niiva. Joukkuekilpailun tulokset: 1. Lemin Sydänyhdistyksen 1-joukkue  61,8 cm 2. Ylämaan Sydänyhdistyksen 1-joukkue  72,2 cm 3. Ruokolahden Sydänyhdistyksen 1-joukkue  102,3 Henkilökohtaisen kilpailun tulokset: 1. Vuokko Pönni, Ylämaan Sydänyhdistys  13,2 […]

Lue artikkeli

Tukea sydänsairauteen ryhmä

TUKEA SYDÄNSAIRAUTEEN RYHMÄ Vertaistuellinen sydänsairastuneiden pienryhmä on tarkoitettu äskettäin sairastuneille ja heidän läheisilleen. Ryhmä kokoontuu 5 kertaa peräkkäisinä viikkoina Sydänpiirin toimistolla, Valtakatu 64. Ryhmän teemat ovat sairastuminen ja siihen liittyvät kokemukset, omahoito, vertaistuki, liikunta, ravinto ja mielen hyvinvointi. Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa.  Ohjaajina toimivat sairaanhoitaja, fysioterapeutti ja vertaistukihenkilö. Seuraava ryhmä alkaa ma 19.9.2022 klo 16.30. […]

Lue artikkeli

Syksyn toimintoja

Syyskausi alkaa mukavan ja monipuolisen toiminnan merkeissä. Laaja keskiaukeaman lehti-ilmoitus on ollut Etelä-Saimaassa ja Uutisvuoksessa. Ilmoituksen pienemmät koosteet on myös Länsi-Saimaan sanomissa ja Parikkala-Rautjärven sanomissa. Samat tiedot löytyvät myös kotisivuilta tapahtumakalenterista.  Kannattaa tutustua monipuoliseen toimintaan ja tervetuloa mukaan!  

Lue artikkeli

Avoimet ovet toimistolla

Syyskausi alkaa ja Muistiluotsin ja Sydänpiirin toimistolla pidetään avoimet ovet ti 16.8. klo 9-11.30, Valtakatu 64 Lappeenranta. Tervetuloa jutustelemaan ja tutustumaan syksyn monipuoliseen toimintaan aamukahvin äärellä.

Lue artikkeli

Kesätorikiertue

Viikolla 31 alkaa Etelä-Karjalan Omaishoitajat ry:n koordinoima kesätorikiertue. Sydäntuki-toiminta on myös mukana toreilla. Kuvassa näkyy ajankohdat ja paikat. Tervetuloa juttelemaan ja hakemaan esitteitä!

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot