Etusivu / Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Yhdistyksen kannattaa nykyään myös hyödyntää erilaisia sosiaalisen median kanavoita varsinkin omien tapahtuminen markkinoinnissa. Näistä suosituin kohdeikäryhmiemme joukossa on Facebook.

Facebook -sivut yhdistyksen viestintäkanavana

Facebook -sivut ovat yhdistykselle hyvä kanava viestiä ilmaiseksi esimerkiksi oman kaupungin ryhmissä. Sitä voi käyttää tiedottamiseen ja tapahtumamarkkinointiin yhtenä kanavana paikallislehtien, kotisivujen, sähköpostien ja tekstiviestien rinnalla.

Alta löydät ohjeistusta niin Facebookin peruskäyttöön kuin yhdistyksen sivujen ylläpitoon.

Facebook -sivut yhdistykselle
Facebook -perusteet (henkilökohtainen käyttö)
Facebookin hyödyntäminen yhdistyksen viestintäkanavana

 

Sosiaalinen media

Yksi Sydänyhdistys365-hankeen tavoitteista oli uusimaalaisten sepelvaltimotautipotilaiden tuen ja omahoitotietoisuuden parantaminen. Voimme omalla toiminnallamme tarjota sepelvaltimotautipotilaalle tunteen siitä, ettei hän ole ongelmansa kanssa yksin, tietoa on tarjolla ja hyvä omahoito vaikuttaa koettuun terveydentilaan merkittävästi. Yksi hyvä keino tähän on näkyä ja kampanjoida sosiaalisessa mediassa.

Yhdistyskäyttöön on tehty eri teemoin valmista materiaalia, jota voi hyödyntää yhdistyksen sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa. Löydät teemojen mukaiset materiaalit seuraavien linkkien takaa:

Yleisesti sydänterveydestä

Sepelvaltimotaudista

Verenpaineesta