Etusivu / Toimintaa / Terveysneuvonta ja mittaustoiminta

Terveysneuvonta ja mittaustoiminta

Tunne arvosi! ja tule mittauttamaan terveysarvosi terveydenhuollon ammattilaisilla tapahtumissa.

Annamme terveysneuvontaa ja teemme maksullisia terveysmittauksia tapahtumissa ja tilauksesta työpaikoilla. Mittaukset tehdään sormenpäästä otettavista verinäytteistä ja tulokset saa heti mukaan. Mittauksiin sisältyy aina yksilökohtainen sydänterveyteen liittyvä neuvonta. Mittaustilanteissa noudatetaan hygieenisiä varotoimia.

Terveysmittaustoiminnalla on Aluehallintoviraston lupa ja laadunvarmennusta seuraa Labquality Oy. Kaikki terveysmittaajamme ovat Sydänliiton kouluttamia terveydenhuollon ammattilaisia. Tiedustelut ja ajanvaraus Päivi Ronkaiselta p. 044 288 4393 tai paivi.ronkainen@sydanliitto.fi

Mittaukset

Tule mittauttamaan terveysarvosi tapahtumissa helposti ja nopeasti.

Katso mittauskalenteri

 

 

Tilaa terveysaiheinen tapahtuma

Teemme tilauksesta terveyden ylläpitämiseen keskittyviä tapahtumia eri yrityksille ja yhteisöille. Mittaustilaisuuksiin on mahdollista yhdistää esim. luento, riskitekijäkartoitus tai vaikkapa elintarvikenäyttely.

 

LUE LISÄÄ

 

Sydänliitto Etelä-Suomen Alue ry:n mittaus ja neuvontatoiminta noudattaa yksityisen palvelujen tuottajalle yhteiskunnassa säädettyjä lakeja ja ohjeita. Siirry omavalvontasuunnitelmaan (päiv. 2024)