Hyppää sisältöön

Apua ja tukea sairauden kanssa

Sairastuminen pysäyttää: se tuo mukanaan uusien asioiden opettelua ja uuteen tilanteeseen tottumista niin sairastuneelle kuin hänen läheisilleen. Me Sydänliitossa tarjoamme tietoa, apua ja tukea vaivattomasti ja luotettavasti, jokaisen sydänsairaan tarpeita kuunnellen.

Tukea ja toimintaa sairastuneille

Etsitkö tietoa sydänsairastuneille ja heidän läheisilleen tarkoitetuista kursseista tai kenties henkilöä, jonka kanssa voisit jakaa ajatuksia sairastumisesta? Järjestämme kurssien lisäksi paljon toimintaa, jossa voit tavata muita sydänsairauksiin sairastuneita ja heidän läheisiään.

Sydänliiton kurssit

Sydänliiton kurssit sopivat sinulle, joka etsit apua, tietoa ja vinkkejä arjen elämään sydänsairauden kanssa. Ryhmämuotoisilla kursseillamme pääset tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia ja jakamaan kokemuksia yhdessä tekemisen ja oppimisen kautta.

Osa kursseista on teemallisia kursseja, joissa käsitellään yhtä asiaa (esim. liikunta, ravitsemus, mielenhyvinvointi tai parisuhde). Voit tulla kurssille yksin tai yhdessä puolisosi tai läheisesi kanssa. Kurssimme ovat osallistujille maksuttomia. Voit hakeutua kaikille kursseille asuinpaikastasi riippumatta.

Kurssikalenteri

Löydä oma tukijasi

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Vertaistukihenkilön kanssa voi puhua luottamuksella omista ajatuksista ja tunteista.

Usein saman kokenut osaa parhaiten tukea sydänsairastunutta tai hänen läheistään ja auttaa jaksamaan arjessa. Kuka vaan voi ottaa yhteyttä vertaistukihenkilöön.

Etsi vertaistukihenkilöä

Tervetuloa Sydänpisteelle!

Helsingin sydämessä, HUS Postitalon sydänpoliklinikalla sijaitseva Sydänpiste antaa tietoa ja tukea:

  • Vertaistoiminnasta
  • Omahoidosta
  • Sydänliiton kursseista
  • Sydänyhdistysten ja kuntien palveluista

Sydänpisteelle voit tulla käymään ilman ajanvarausta aukioloaikojemme puitteissa.

Olemme avoinna:
ma-ti klo 9-15
pe klo 9-13

Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse 050 513 3212 tai sähköpostitse sydanpiste@sydanliitto.fi

HUS Postitalo sydänpoliklinikka
Elielinaukio 2 G, 1. krs.

TUTUSTU SYDÄNPISTEESEEN

Lähde mukaan toimintaan

Järjestämme yhdessä alueemme yhdistysten kanssa monipuolista toimintaa. Tutustu alueen yhdistyksien toimintaan yhdistysten sivuilta tai tapahtumakalenterista.

Yhdistyksen yhteystiedot Tapahtumakalenteri

Sydändigineuvonta

Tunnetko uusimmat sähköiset terveyspalvelut? Haluatko löytää luotettavaa terveystietoa netistä? Tutustu Sydändigineuvontaan ja erilaisiin sähköisiin terveyspalveluihin.

SYDÄNDIGINEUVONTA

Haku

Löytynyt 0 tulokset