Skip to content

Sydändigineuvonta

Tunnetko uusimmat sähköiset terveyspalvelut? Haluatko löytää luotettavaa terveystietoa netistä? Tutustu Sydändigineuvontaan ja erilaisiin sähköisiin terveyspalveluihin.

 

Sähköiset terveyspalvelut kehittyvät ja yhä enemmän tietoa ja palveluita löytyy verkosta. Tekniikan kehittyminen mahdollistaa entistä monipuolisemmat sähköiset palvelut ja siirtää tuttujakin toimintoja verkkoon. Nykyään voi kuka tahansa osallistua erilaisiin tapahtumiin ja luentoihin virtuaalisestikin.

Digivinkkejä sydänpotilaan omahoitoon

Tietoa sairaudesta sekä tutkimuksista ja neuvoja omahoitoon saat terveydenhuollosta, mutta löydät niitä myös luotettavilta verkkosivuilta. Löydä vinkkejä omahoitosi tueksi alla olevan painikkeen takaa. Jotkut sähköisistä palveluista vaativat vahvaa tunnistautumista (pankkitunnukset, sähköinen henkilökortti tai mobiilivarmenne).

LUE LISÄÄ

Sydändigineuvonta

Tunnetko uusimmat sähköiset terveyspalvelut?
Haluatko löytää luotettavaa terveystietoa netistä?

Sähköiset terveyspalvelut kehittyvät ja yhä enemmän tietoa ja palveluita löytyy verkosta. Sydändigineuvojamme opastavat niiden löytämisessä ja käytössä. Opastajat antavat apua myös älylaitteen tai tietokoneen hankintaan ja hallintaan. Saat ilmaista opastusta vapaaehtoisilta digiopastajiltamme niin monta kertaa kuin tarvitset.

Opastus tapahtuu pääasiassa omalla laitteella. Ota mukaan tarvittavat virtajohdot ja palveluihin kirjautumiseen tarvittavat tunnukset ja salasanat.

Opastusta järjestetään yhdistyksissä, erilaisissa tapahtumissa sekä ajanvarauksella. Syksyn opastuspaikat ja aikataulut päivitetään näille sivulle myöhemmin. Mikäli tarvitset nyt digiopastusta, voit lähettää yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta ja sinulle vastataan viikon kuluessa.

TARVITSEN DIGIOPASTUSTA

Ohjeita ja ideoita sydändigineuvonnan järjestämiseksi omassa yhdistyksessä löydät ideakortista.

TUTUSTU IDEAKORTTIIN

Yhdessä opimme enemmän, tervetuloa mukaan! 

Sydändigiopastajaksi

Käytätkö sujuvasti nettiä ja sähköisiä palveluita?
Haluatko pysyä ajan hermolla digitalisaatiossa?

Sydändigiopastajaksi on pian mahdollista opiskella verkossa uuden itseopiskelumateriaalin avulla. Itseopiskelumateriaali on suunnattu uusille digiopastajaksi haluaville, mutta sopii myös tietojen kertaamiseen ja päivittämiseen jo opastajakoulutuksen käyneillekin.

Koulutuksen käytyäsi sinulla on valmiudet ehkäistä digisyrjäytymistä mm. auttamalla laitehankinnoissa ja käyttöönotossa, opastamalla internetissä luotettavan terveystiedon äärelle sekä valmentamalla sähköisten terveyspalveluiden käytössä.

Sydändigiopastajaksi ryhtyminen vaatii vain uteliaisuutta ja rohkeutta opiskella uusia asioita verkossa. Digiopastajalta ei vaadita aikaisempaa teknistä koulutusta tai digiosaamista.

Etelä-Suomen Sydänpiiri tukee sydändigiopastajia koulutuksen jälkeen etä- ja lähitapaamisten muodossa ja jakamalla päivitettyä digitietoa.

Mikäli sydämesi sykkii digiasialle, tutustu opintomateriaaliin ja tule tekemään hyvää muiden digiopastajien kanssa.

Lisätietoa: heli.vienonen@sydanliitto.fi tai vaihtoehtoisesti täytä alla oleva lomake.

 

Digineuvojan opintomateriaali

Sydändigineuvonta

Tarvitsetko apua mobiililaitteen käytössä tai sähköisten terveyspalveluiden kanssa? Ota yhteyttä viereisellä lomakkeella ja kerro ongelmasi. Huomio kuitenkin, että opastajamme ovat sinuun yhteydessä noin viikon sisällä.

Kiinnostaako sinua mobiililaitteet ja sähköiset terveyspalvelut? Haluatko auttaa muita niiden käytössä? Jätä yhteystietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä viikon sisällä.

 

Search

Found 0 results