Flytta dig till innehållet

fi

sv

Se till att ingen lämnas ensam. Din hjälp behövs.

Engångsdonation Månadsdonation Lotteriet

Den positiva utvecklingen i hjärthälsa har redan börjat. Vill du vara med och se till att den trenden fortsätter? Som givare ser du till att hjälp, stöd och information finns tillgänglig för alla dem som behöver det. Vårt mål är att genom vår verksamhet se till att god vård och viktig information når alla, och att ingen blir ensam med sin sjukdom. Kom med!

Delta i Hjärtförbundets julinsamling!

Som givare ser du till att ingen blir ensam med sin sjukdom. Vi på Hjärtförbundet vill göra din väntan på julen lite gladare med en traditionell julkalender av illustratören och sagoboksförfattaren Ulla Sainio. Alla som delta i julinsamling fick din egen kalender via post.

Delta i julinsamling!

Delta i Hjärtat gör gott-lotteriet!

Lotterier säljs från 17.8.2020 till 31.1.2021. Intäkterna från lotteriet används till att främja hjärthälsa, stöda insjuknade samt till att förbättra vård och rehabilitering. Du kan delta i lotteriet genom att lösa in papperslotterier eller köpa lotteriet via textmeddelande eller webbplats. Lotteriet arrangeras med Polisstyrelsens tillstånd RA/2020/885.

Delta i lotteriet!

När en allvarlig sjukdom överraskar är information viktig

Delta i Hjärtförbundets-insamlingen! Genom att donera ser du till att hjälp, stöd och information är tillgänglig för alla som behöver det. Du kan delta genom att skicka ett SMS till SYDAN10 (10e) eller SYDAN20 (20e) till 16499. Du kan också göra en donation till Mobile Pay 44802.

Gör en donation

Bli månadsgivare

Hjärtsjukdom är en livslång partner som påverkar uthållighet i vardagen resten av ditt liv. Det är viktigt att ingen lämnas ensam med sin sjukdom. Från hjärtföreningen kommer du att få tillförlitlig hjälp, stöd och information om hjärtsjukdomar och deras förebyggande. Som månadsgivare är du involverad i ett arbete som betyder något för oss alla.

Bli månadsgivare

Testamentdonation

Genom att göra ett testamente kan du ta hand om människorna och saker som är viktiga för dig. Med ett testamente kan du beställa en del av fastigheten eller till exempel ett värdefullt att testamenteras till en ideell förening vars aktiviteter är viktiga för dig.

Ta kontakt via e-post: lahjoitus(at)sydanliitto.fi

Insamlingar

Kommer snart en födelsedag eller annan årsdag för dig eller en vän? Eller vill du komma ihåg en avliden älskad? Istället för buketter och adresser kan du samla in pengar till något som är viktigt för dig och din nära och kära. Intäkterna från insamlingarna kommer att användas för att främja hjärthälsa och stödja de sjuka.

Skapa din egen online-insamling

Din egen insamling är som en elektronisk insamlingsruta med vilken du kan samla in pengar till något viktigt för dig. Du kan enkelt dela information om din insamling med dina vänner och nära och kära, till exempel via sociala medier eller e-post.

Online-insamling

Gör en Facebook-insamling för Hjärtförbundet

Att donera till hjärtföreningen är också möjligt på Facebook. Om du vill fira din födelsedag eller annan helgdag, sätt upp en insamling för att fira den. Att komma igång är enkelt, eftersom Facebook ger tydliga instruktioner för att skapa en insamling.

Facebook insamling
Hjärtförbundets penningsinsamlingstillstånd RA/2019/1074 är i kraft 1.1–31.12.2020 i hela Finland med undantag för Åland. Insamlingsintäkterna används till att främja hjärthälsa, stödja insjuknade och stärka mänskliga resurser. Kontakta oss och fråga mer om kollektionerna: lahjoitus(at)sydanliitto.fi

Sökning

Hittades 0 resultat