Siirry sisältöön

Varmista, että kukaan ei jää yksin. Sinun apuasi tarvitaan.

Kertalahjoitus Kuukausilahjoitus Oma sydänkeräys Testamenttilahjoitus Arpajaiset

Jopa 2 miljoonalla suomalaisella on kohonnut verenpaine. Usein sydänsairaus koskettaa oman tai läheisen sairauden kautta lähes jokaista meistä. Lahjoittamalla tuet tärkeää sydäntyötä, jolla edistetään sydänterveyttä ja tuetaan jo sairastuneita.

Sydänliiton arpajaiset ovat käynnistyneet!

Sydän tekee hyvää -arpajaiset ovat jälleen käynnissä. Arpoja on myynnissä 17.8.2020-31.1.2021. Arpajaisten tuotto käytetään sydänsairauksien ennaltaehkäisyyn ja sairastuneiden tukemiseen. Arpajaisiin voi osallistua lunastamalla paperiset arvat tai ostamalla arvan tekstiviestillä tai verkkosivuilta.

LUE LISÄÄ ARPAJAISISTA

Kun vakava sairaus yllättää – tieto on tärkeää

Osallistu Sydänliiton keräykseen lähettämällä tekstiviesti SYDÄN10 (10e) tai SYDÄN20 (20e) numeroon 16499. Voit tehdä lahjoituksen myös Mobile Pay numeroon 44802. Lahjoittamalla varmistat, että apua, tukea ja tietoa on saatavilla kaikille sitä tarvitseville.

Kukaan ei saa jäädä yksin. Apuasi tarvitaan. 

Tee lahjoitus

Me Sydänliitossa haluamme varmistaa, että luotettavaa apua, tukea ja tietoa on saatavilla helposti ja nopeasti kaikille, joita sydänsairaus koskettaa.

Tee kertalahjoitus

Kertalahjoituksen voit tehdä tekstiviestillä, tilisiirtona tai soittamalla lahjoituspuhelimeen. Verkkomaksutapoina toimivat mobiilimaksu, luotto- ja maksukortit sekä verkkopankit.

 

Tee lahjoitus

 

Testamenttilahjoitus

Tekemällä testamentin voit huolehtia sinulle tärkeistä ihmisistä ja asioista. Testamentilla voit määrätä osan omaisuudesta tai esimerkiksi arvoesineen testamentattavaksi yleishyödylliselle yhdistykselle, jonka toiminta on sinulle tärkeää.

Ota yhteyttä

Auta kuukausilahjoittajana

Sydänsairaus on elinikäinen kumppani, joka vaikuttaa arjessa jaksamiseen koko loppuelämän ajan. On tärkeää, että kukaan ei jää sairautensa kanssa yksin. Sydänliitosta saat luotettavaa apua, tukea ja tietoa sydänsairauksista sekä niiden ennaltaehkäisystä. Kuukausilahjoittajana olet mukana työssä, jolla on merkitystä meille kaikille.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Elintapoihin vaikuttamalla olisi mahdollista ennaltaehkäistä jopa 80 % sydäntapahtumista. Sydänliitto auttaa jo sairastuneita ja tekee ennaltaehkäisevää sydäntyötä, jotta mahdollisimman harva joutuisi tulevaisuudessa kokemaan sydäntapahtuman.

ASTU SANKAREIDEN JOUKKOON

Lahjoittajana olet mukana edistämässä sydänterveyttä Suomessa. Tallennamme tietosi rekisteriimme ja saat meiltä säännöllisesti postia, jossa kerromme Sydänliiton toiminnasta ja mihin lahjoitusvaroja käytetään. Olet tärkeä sydäntyön edistäjä. Kiitos, että olet mukana. 

  • Nimi * Required
  • Tietosuoja * Required
  • Tietosuojaseloste

Voit milloin tahansa pyytää Sydänliiton asiakaspalvelusta tietojesi tarkistamista, korjaamista tai poistamista. Tutustu Sydänliiton tietosuojaselosteeseen.

Keräykset

Onko itselläsi tai ystävälläsi tulossa pian syntymäpäivä tai muu merkkipäivä? Tai haluatko muistaa edesmennyttä läheistä? Kukkakimppujen ja adressien sijaan voit kerätä varoja asialle, joka on tärkeä sinulle ja läheisellesi.
Ota yhteyttä ja kysy lisää keräyksistä!

Perusta oma verkkokeräys

Kun sinulla on merkkipäivä tai haluat muistaa läheistäsi, kerää varoja sydäntyön hyväksi.

Oma keräys on kuin sähköinen keräyslipas, jolla voit kerätä varoja sinulle tärkeään asiaan. Jaat helposti tiedon keräyksestä ystävillesi ja läheisillesi esimerkiksi sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla.

Keräysten tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen.

Aloita Oma sydän -keräys

Tee Facebook-keräys Sydänliiton hyväksi

Lahjoittaminen Sydänliitolle on mahdollista myös Facebookissa. Jos haluat juhlistaa syntymäpäivääsi tai muuta juhlapäivää, perusta sen kunniaksi keräys. Aloittaminen on helppoa, sillä Facebook antaa keräyksen perustamiseen selkeät ohjeet. Lahjoitukset Facebook ohjaa lyhentämättöminä Sydänliitolle ja kerätyt varat käytetään sydänterveyden edistämiseen.

Perusta keräys

Merkkipäiväkeräys

Onko sinulla tai läheiselläsi tulossa merkkipäivä? Paljon onnea!

Toteuta juhlapäivänäsi merkkipäiväkeräys ja voit pyytää onnittelijoita osoittamaan merkkipäivämuistamiset sydäntyön hyväksi toteutettavaan keräykseen. Lahjoitukset käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

Ota yhteyttä

Muistokeräys

Muistokeräys on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen läheisen muistoa ja lahjoittaa keräyksen tuotto kohteeseen, joka on ollut läheiselle tärkeä.

Sydäntyölle tehdyn muistokeräyksen tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

Ota yhteyttä

Ajankohtaiset kampanjat

Tekojen tiistai on hyvän päivä

Kuka vain, mitä vain, kenelle vain – mutta tiistaina.

#TekojenTiistai eli kansainvälisesti #GivingTuesday on teemapäivä, jolloin pienten tai suurten tekojen kautta voi tehdä hyvää. Yhdysvalloista liikkeelle lähtenyt kampanja saapuu myös Suomeen Black Friday -viikonlopun jälkeisenä tiistaina. Vuonna 2019 Tekojen tiistaita vietettiin 3.12.2019.

Kampanjan tavoitteena on kohdistaa huomio yhteisöön ja hyvän mielen levittämiseen tekojen kautta. Sydänliitto on mukana levittämässä hyviä tekoja. Osallistu sinäkin! Pienistä teoista ja lahjotuksista kasvaa suuria, kun teemme ne yhdessä.

Lue lisää hyvistä teoista

Olemme mukana Naisten Kympillä!

Naisten Kymppi on päätetty siirtää kokonaan keväälle 2021. Sydänliitto on Naisten Kympin yhteistyökumppani ja yksi päähyväntekeväisyyskohteista myös ensi vuonna.

Kun ilmoittaudut mukaan Naisten Kympille, perusta samalla Oma sydän -verkkokeräys ja kerää juoksemalla varoja sydänterveyden edistämiseen. Kokoa oma tsemppijoukkosi, ja pyydä heitä lahjoittamaan keräykseesi esimerkiksi euro per juostu tai kävelty treenikilometri.

Tee hyvistä tavoitteista totta!

Sydänliitto on menossa mukana myös Naisten Kympin tapahtuma-alueella!

Rahankeräyslupa

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero RA/2019/1074 on voimassa 1.1.-31.12.2020 koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata.

Sydänliiton Sydän tekee hyvää -arpajaiset  järjestetään Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2020/885. Arvat ovat myynnissä 17.8.2020-31.1.2021.

Sydäntyölle tehdyt lahjoitukset ohjataan sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntouksen parantamiseen.

Kiitos avustasi.

Tutustu tarkemmin Sydänliiton varainhankintaan.

 

Haku

Löytyi 0 tulokset