Siirry sisältöön

Varmista, että kukaan ei jää yksin. Sinun apuasi tarvitaan.

Kertalahjoitus Kuukausilahjoitus Oma sydänkeräys Testamenttilahjoitus Arpajaiset

Osallistu Sydänliiton joulukeräykseen!

Sydänliiton joulukeräys on käynnistynyt. Joulukeräyksemme tuotto käytetään sairastuneiden tukemiseen ja sydänterveyden edistämiseen. Vertaisen tuki, asiantuntijan neuvot ja vinkit sekä kuntoutujan tietopaketit auttavat tuomaan toivoa ja tukea sydänsairaiden elämään. Voit osallistua keräykseen tekemällä lahjoituksen verkossa. Postitamme kaikille osallistujille keräyksen tunnuksena olevan joulukalenterin. Kalenterin on kuvittanut satukirjailija Ulla Sainio.

Osallistu joulukeräykseen

Jopa 2 miljoonalla suomalaisella on kohonnut verenpaine. Usein sydänsairaus koskettaa oman tai läheisen sairauden kautta lähes jokaista meistä. Lahjoittamalla tuet tärkeää sydäntyötä, jolla edistetään sydänterveyttä ja tuetaan jo sairastuneita.

Auta kuukausilahjoittajana

On tärkeää, että kukaan ei jää sairautensa kanssa yksin. Vertaisen tuki, asiantuntijan neuvot ja vinkit sekä kuntoutujan tietopaketit auttavat tuomaan toivoa sydänsairaiden elämään. Sydänliiton kuukausilahjoittajana sinä olet mukana varmistamassa, että luotettavaa apua, tukea ja tietoa sydänsairauksista sekä niiden ennaltaehkäisystä on saatavilla kaikille terveydestään huolestuneille.

Aloita nyt

Me Sydänliitossa haluamme varmistaa, että luotettavaa apua, tukea ja tietoa on saatavilla helposti ja nopeasti kaikille, joita sydänsairaus koskettaa.

Tee kertalahjoitus

Sinä voit auttaa sydäntyössä tekemällä lahjoituksen. Lähetä tekstiviesti SYDÄN10 (10e) tai SYDÄN20 (20e) numeroon 16499. Voit tehdä lahjoituksen myös Mobile Pay numeroon 44802. Lahjoituksesi avulla apua, tukea ja tietoa on saatavilla kaikille sitä tarvitseville.

Kukaan ei saa jäädä yksin. Kiitos, että autat ja välität. 

Tee lahjoitus

Elintapoihin vaikuttamalla olisi mahdollista ennaltaehkäistä jopa 80 % sydäntapahtumista. Sydänliitto auttaa jo sairastuneita ja tekee ennaltaehkäisevää sydäntyötä, jotta mahdollisimman harva joutuisi tulevaisuudessa kokemaan sydäntapahtuman.

Testamenttilahjoitus

Tekemällä testamentin voit huolehtia sinulle tärkeistä ihmisistä ja asioista. Testamentilla voit määrätä osan omaisuudesta tai esimerkiksi arvoesineen testamentattavaksi yleishyödylliselle yhdistykselle, jonka toiminta on sinulle tärkeää.

Ota yhteyttä

ASTU SANKAREIDEN JOUKKOON

Lahjoittajana olet mukana edistämässä sydänterveyttä Suomessa. Tallennamme tietosi rekisteriimme ja saat meiltä säännöllisesti postia, jossa kerromme Sydänliiton toiminnasta ja mihin lahjoitusvaroja käytetään. Olet tärkeä sydäntyön edistäjä. Kiitos, että olet mukana. 

  • Nimi * Required
  • Tietosuoja * Required
  • Tietosuojaseloste

Voit milloin tahansa pyytää Sydänliiton asiakaspalvelusta tietojesi tarkistamista, korjaamista tai poistamista: lahjoitus(at)sydanliitto.fi

Tutustu Sydänliiton tietosuojaselosteeseen.

Keräykset

Onko itselläsi tai ystävälläsi tulossa pian syntymäpäivä tai muu merkkipäivä?
Tai haluatko muistaa edesmennyttä läheistä?
Kukkakimppujen ja adressien sijaan voit kerätä varoja asialle, joka on tärkeä sinulle ja läheisellesi. Ota yhteyttä ja kysy lisää keräyksistä!

Perusta oma verkkokeräys

Kun sinulla on merkkipäivä tai haluat muistaa läheistäsi, kerää varoja sydäntyön hyväksi.

Oma keräys on kuin sähköinen keräyslipas, jolla voit kerätä varoja sinulle tärkeään asiaan. Jaat helposti tiedon keräyksestä ystävillesi ja läheisillesi esimerkiksi sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla.

Aloita Oma sydän -keräys

Tee Facebook-keräys Sydänliiton hyväksi

Jos haluat juhlistaa syntymäpäivääsi tai muuta juhlapäivää, perusta sen kunniaksi keräys Facebookiin. Aloittaminen on helppoa, sillä Facebook antaa keräyksen perustamiseen selkeät ohjeet. Lahjoitukset Facebook ohjaa lyhentämättöminä Sydänliitolle.

Perusta keräys

Merkkipäiväkeräys

Onko sinulla tai läheiselläsi tulossa merkkipäivä? Paljon onnea!

Toteuta juhlapäivänäsi merkkipäiväkeräys ja voit pyytää onnittelijoita osoittamaan merkkipäivämuistamiset sydäntyön hyväksi toteutettavaan keräykseen.

Ota yhteyttä

Muistokeräys

Muistokeräys on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen läheisen muistoa ja lahjoittaa keräyksen tuotto kohteeseen, joka on ollut läheiselle tärkeä.

Ota yhteyttä

Lahjoitukset käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden tukemiseen.

Ajankohtaiset kampanjat

Sydänliiton arpajaiset

Sydän tekee hyvää -arpajaiset ovat jälleen käynnissä. Arpoja on myynnissä 17.8.2020-31.1.2021. Arpajaisten tuotto käytetään sydänsairauksien ennaltaehkäisyyn ja sairastuneiden tukemiseen. Arpajaisiin voi osallistua lunastamalla paperiset arvat tai ostamalla arvan tekstiviestillä tai verkkosivuilta.

LUE LISÄÄ ARPAJAISISTA

Sydänliitto & Tekojen tiistai

Miljoonaa hyvää tekoa! Tehdään yhdessä hyvää tiistaina 1.12.2020.

Yhdysvalloista liikkeelle lähtenyt kampanja saapuu myös Suomeen Black Friday -viikonlopun jälkeisenä tiistaina. Kampanjan tavoitteena on kohdistaa huomio yhteisöön ja hyvän mielen levittämiseen tekojen kautta.

Sydänliitto on mukana levittämässä hyviä tekoja. Osallistu sinäkin! Pienistä teoista kasvaa suuria, kun teemme niitä yhdessä.

Lue lisää hyvistä teoista

#TekojenTiistai #GivingTuesday

Mukana Naisten Kympillä!

Naisten Kymppi järjestetään 29.5.2021. Sydänliitto on Naisten Kympin yhteistyökumppani ja yksi päähyväntekeväisyyskohteista. Tule kanssamme juoksemaan tai kävelemään hyvistä tavoitteista totta!

Kun ilmoittaudut mukaan Naisten Kympille, perusta myös Oma sydän -verkkokeräys  ja kerää varoja sydänterveyden edistämiseen. Voit pyytää omalta tsemppijoukoltasi lahjoituksia keräykseesi esimerkiksi euro per juostu tai kävelty treenikilometri.

Ilmoittaudu Naisten Kympille!

Sydänliitto on menossa mukana myös Naisten Kympin tapahtuma-alueella!

 

Jos sinulla on kysymyksiä lahjoittamiseen liittyen, voit lähettää palautetta myös tämän lomakkeen kautta.

  • Nimi

Rahankeräyslupa

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero RA/2019/1074 on voimassa 1.1.-31.12.2020 koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata.

Sydänliiton Sydän tekee hyvää -arpajaiset  järjestetään Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2020/885. Arvat ovat myynnissä 17.8.2020-31.1.2021.

Sydäntyölle tehdyt lahjoitukset ohjataan sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntouksen parantamiseen.

Kiitos avustasi.

Tutustu tarkemmin Sydänliiton varainhankintaan.

 

Haku

Löytyi 0 tulokset