Sydänliiton hyvinvoinnin ja sydänterveyden verkkopalvelu

Pienikin lahjoitus lämmittää montaa sydäntä

Lahjoittamalla pienenkin summan tuet tärkeää sydäntyötä, jolla edistetään sydänterveyttä ja tuetaan sairastuneita.

Lahjoita 20€ Tule kuukausilahjoittajaksi Osallistu arpajaisiinPerusta Oma keräys Tee testamenttilahjoitus

Tee kertalahjoitus

Sydän- ja verisuonitaudit ovat edelleen yleisin kuolinsyy Suomessa. Elintapoihin vaikuttamalla, voidaan ennaltaehkäistä jopa 80 % sydäntapahtumista. Sydänliitto auttaa jo sairastuneita ja tekee ennaltaehkäisevää sydäntyötä, jotta mahdollisimman harva meistä joutuisi tulevaisuudessa kokemaan sydäntapahtuman.

Sinä voit olla mukana tässä työssä ja auttaa lahjoittamalla.

Tee lahjoitus

Tänä jouluna haluaisin sydämelle hyvää..

Onko kaikkea jo liikaa? Tavaraa, vaatetta, ja lisää tavaraa… Perusta nyt oma keräyslipas ja pyydä ystäviä sekä läheisiä lahjoittamaan joululahjoihin varatut rahat sydäntyön hyväksi.

Keräysten tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen.

Aloita Oma sydän -keräys

Osallistu arpajaisiin!

Sydän tekee hyvää -arpajaiset ovat käynnissä! Arpajaisissa on 55 000 mahdollisuutta voittaa ja pääpalkintona on upouusi henkilöauto.

Osallistumalla Sydänliiton arpajaisiin tuet työtämme terveellisen ja sydänturvallisen tulevaisuuden puolesta. Moni sydänsairaus olisi ennaltaehkäistävissä ihmisten elintapoihin vaikuttamalla. Arpajaiset järjestetään Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2018/578. Arpojen myyntiaika on 13.8.2018-31.1.2019.

Osallistu arpajaisiin

 

Jokaisella sydämellä on tarinansa

S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli
S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli
S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli

Auta kuukausilahjoittajana

Joka tunti 10 suomalaista saa sydäninfarktin, joka vaikuttaa arjessa jaksamiseen koko loppuelämän ajan. Sydänsairaus on elinikäinen kumppani. On tärkeää, että kukaan ei jää sydänsairautensa kanssa yksin ja kaikki saavat tarvitsemansa tuen arkeen.

Aloita Sydänliiton kuukausilahjoittajana ja olet mukana työssä, jolla on merkitystä meille kaikille suomalaisille.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Muistokeräys

Muistokeräys on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen läheisen muistoa ja lahjoittaa keräyksen tuotto kohteeseen, joka on ollut läheiselle tärkeä.

Sydäntyölle tehdyn muistokeräyksen tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

Ota yhteyttä

Merkkipäiväkeräys

Onko sinulla tai läheiselläsi tulossa merkkipäivä? Paljon onnea!

Toteuta juhlapäivänäsi merkkipäiväkeräys ja voit pyytää onnittelijoita osoittamaan merkkipäivämuistamiset sydäntyön hyväksi toteutettavaan keräykseen. Lahjoitukset käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

Ota yhteyttä

Testamenttilahjoitus

Tekemällä testamentin voit huolehtia sinulle tärkeistä ihmisistä ja asioista myös poismenosi jälkeen. Testamentilla voit määrätä osan omaisuudesta tai esimerkiksi arvoesineen testamentattavaksi yleishyödylliselle yhdistykselle, jonka toiminta on sinulle tärkeää.

Suomen Sydänliitto ry tekee työtä suomalaisten sydänterveyden edistämiseksi ja sairastuneiden tukemiseksi. Testamenttilahjoituksella tuet tätä toimintaa.

Ota yhteyttä

Tiistai on hyvän päivä!

Kuka vain, mitä vain, kenelle vain – mutta tiistaina.

#TekojenTiistai eli kansainvälisesti #GivingTuesday on teemapäivä, jolloin pienten tai suurten tekojen kautta voi tehdä hyvää. Yhdysvalloista liikkeelle lähtenyt kampanja saapuu Suomeen Black Friday -viikonlopun jälkeisenä tiistaina. Kampanjan tavoitteena on kohdistaa huomio yhteisöön ja hyvän mielen levittämiseen tekojen kautta. Vuonna 2019 Tekojen tiistaita vietetään 3.12.

Pienistä teoista ja lahjotuksista kasvaa suuria, kun teemme ne yhdessä. Sydänliitto on mukana. Osallistu sinäkin!

Lue lisää hyvistä teoista

Haluatko edistää sydänterveyttä? Tule Sydänliiton lahjoittajaksi.

Lähetä yhteystietosi lomakkeella ja liity lahjoittajarekisteriimme. Lahjoittajana saat meiltä tietoa Sydänliiton toiminnasta ja ajankohtaisista kampanjoissa.  Voit milloin tahansa pyytää Sydänliiton asiakaspalvelusta tietojesi tarkistamista, korjaamista tai poistamista. Tutustu Sydänliiton tietosuojaselosteeseen.

Kiitos, haluan lisätietoa Sydänliiton toiminnasta ja kampanjoista.
  • Tietosuojaseloste

Kiitos, kun olet mukana. Olet tärkeä sydäntyön edistäjä.

Rahankeräyslupa

Sydänliiton rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero on RA/2016/823. Lupa on voimassa 1.1.2017-31.12.2018 kaikkialla Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Ahvenanmaalla Sydänliiton rahankeräyslupanumero ÅLR 2017/8552 on voimassa 1.1.-31.12.2018.

Sydänliiton Sydän tekee hyvää -arpajaiset  järjestetään Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2018/578. Lupa on voimassa 13.8.2018-31.1.2019.

Sydäntyölle tehdyt lahjoitukset ohjataan sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntouksen parantamiseen. Tutustu tarkemmin Sydänliiton varainhankintaan.