Hyppää sisältöön

Varmista, että kukaan ei jää yksin. Sinun apuasi tarvitaan.

Kertalahjoitus Kuukausilahjoitus Oma sydänkeräys Testamenttilahjoitus Arpajaiset

Hei Sydänystävä!

Oletko miettinyt kuukausilahjoittamisen aloittamista? Sydänliiton lahjoittajana autat ehkäisemään sydänsairauksia ja olet mukana varmistamassa, että kukaan ei jää sairastuessaan yksin.

Aloita kuukausilahjoitus

Voit aloittaa kuukausilahjoituksen myös helposti tekstiviestillä. Lähetä viesti SYDÄNKK numeroon 16499 ja lahjoitat 10 euroa kuukaudessa. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä.

Jopa 2 miljoonalla suomalaisella on kohonnut verenpaine. Usein sydänsairaus koskettaa oman tai läheisen sairauden kautta lähes jokaista meistä. Lahjoittamalla tuet tärkeää sydäntyötä, jolla edistetään sydänterveyttä ja tuetaan jo sairastuneita.

Auta kuukausilahjoittajana

On tärkeää, että kukaan ei jää sairautensa kanssa yksin. Vertaisen tuki, asiantuntijan neuvot ja vinkit sekä kuntoutujan tietopaketit auttavat tuomaan toivoa sydänsairaiden elämään. Sydänliiton kuukausilahjoittajana sinä olet mukana varmistamassa, että luotettavaa apua, tukea ja tietoa sydänsairauksista sekä niiden ennaltaehkäisystä on saatavilla kaikille terveydestään huolestuneille.

Aloita nyt

Me Sydänliitossa haluamme varmistaa, että luotettavaa apua, tukea ja tietoa on saatavilla helposti ja nopeasti kaikille, joita sydänsairaus koskettaa.

Tee kertalahjoitus

Sinä voit auttaa sydäntyössä tekemällä lahjoituksen. Lähetä tekstiviesti SYDÄN10 (10e) tai SYDÄN20 (20e) numeroon 16499. Voit tehdä lahjoituksen myös Mobile Pay numeroon 44802. Lahjoituksesi avulla apua, tukea ja tietoa on saatavilla kaikille sitä tarvitseville.

Kukaan ei saa jäädä yksin. Kiitos, että autat ja välität. 

Tee lahjoitus

Elintapoihin vaikuttamalla olisi mahdollista ennaltaehkäistä jopa 80 % sydäntapahtumista. Sydänliitto auttaa jo sairastuneita ja tekee ennaltaehkäisevää sydäntyötä, jotta mahdollisimman harva joutuisi tulevaisuudessa kokemaan sydäntapahtuman.

Testamenttilahjoitus

Tekemällä testamentin voit huolehtia sinulle tärkeistä ihmisistä ja asioista. Testamentilla voit määrätä osan omaisuudesta tai esimerkiksi arvoesineen testamentattavaksi yleishyödylliselle yhdistykselle, jonka toiminta on sinulle tärkeää.

Ota yhteyttä

ASTU SANKAREIDEN JOUKKOON

Lahjoittajana olet mukana edistämässä sydänterveyttä Suomessa. Tallennamme tietosi rekisteriimme ja saat meiltä säännöllisesti postia, jossa kerromme Sydänliiton toiminnasta ja mihin lahjoitusvaroja käytetään. Olet tärkeä sydäntyön edistäjä. Kiitos, että olet mukana. 

  • Nimi * Required
  • Tietosuoja * Required
  • Tietosuojaseloste

Voit milloin tahansa pyytää Sydänliiton asiakaspalvelusta tietojesi tarkistamista, korjaamista tai poistamista: lahjoitus(at)sydanliitto.fi

Tutustu Sydänliiton tietosuojaselosteeseen.

Keräykset

Onko itselläsi tai ystävälläsi tulossa pian syntymäpäivä tai muu merkkipäivä?
Tai haluatko muistaa edesmennyttä läheistä?
Kukkakimppujen ja adressien sijaan voit kerätä varoja asialle, joka on tärkeä sinulle ja läheisellesi. Ota yhteyttä ja kysy lisää keräyksistä!

Perusta Oma sydän -verkkokeräys

Oma keräys on kuin sähköinen keräyslipas, jolla voit kerätä varoja sinulle tärkeään asiaan. Jaat helposti tiedon keräyksestä ystävillesi ja läheisillesi esimerkiksi sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla.

Aloita Oma sydän -keräys

Tee Facebook-keräys Sydänliiton hyväksi

Jos haluat juhlistaa syntymäpäivääsi tai muuta juhlapäivää, perusta sen kunniaksi keräys Facebookiin. Aloittaminen on helppoa, sillä Facebook ohjeistaa keräyksen perustamisessa.

Perusta keräys

Merkkipäiväkeräys

Onko sinulla tai läheiselläsi tulossa merkkipäivä? Paljon onnea!

Toteuta juhlapäivänäsi merkkipäiväkeräys ja voit pyytää onnittelijoita osoittamaan merkkipäivän muistamiset keräykseesi sydäntyön hyväksi.

Ota yhteyttä

Muistokeräys

Muistokeräys on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen läheisen muistoa ja lahjoittaa keräyksen tuotto kohteeseen, joka on ollut läheiselle tärkeä.

Ota yhteyttä

Lahjoitukset käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden tukemiseen.

Ajankohtaiset kampanjat

Mukana Naisten Kympillä!

Sydänliitto on Naisten Kympin yhteistyökumppani ja yksi päähyväntekeväisyyskohteista. Tule kanssamme juoksemaan tai kävelemään hyvistä tavoitteista totta! Naisten Kymppi on tarkoitus järjestää 29.5.2021 mikäli sen hetkisessä tilanteessa on mahdollista.

Kun ilmoittaudut mukaan Naisten Kympille, perusta myös Oma sydän -verkkokeräys ja kerää varoja sydänterveyden edistämiseen. Voit pyytää omalta tsemppijoukoltasi lahjoituksia keräykseesi esimerkiksi euro per juostu tai kävelty treenikilometri.

Ilmoittaudu Naisten Kympille!

Sydänliitto on menossa mukana myös Naisten Kympin tapahtuma-alueella!

Sydänliiton arpajaiset

Sydän tekee hyvää -arpajaiset 2020-2021 ovat päättyneet 31.1.2021. Arpajaisvoittojen lunastus jatkuu 31.3.2021 asti. Seuraavat arpajaiset järjestetään syksyllä 2021. Arpajaisten tuotto käytetään sydänsairauksien ennaltaehkäisyyn ja sairastuneiden tukemiseen. Jos sinulla on kysyttävää arpajaisiin liittyen, olethan yhteydessä arpa(at)sydanliitto.fi

LUE LISÄÄ ARPAJAISISTA

Sydänliitto & Tekojen tiistai

Miljoonaa hyvää tekoa! Tehdään yhdessä hyvää.

Yhdysvalloista liikkeelle lähtenyt kampanja saapuu myös Suomeen Black Friday -viikonlopun jälkeisenä tiistaina. Kampanjan tavoitteena on kohdistaa huomio yhteisöön ja hyvän mielen levittämiseen tekojen kautta.

Sydänliitto on mukana levittämässä hyviä tekoja. Osallistu sinäkin! Pienistä teoista kasvaa suuria, kun teemme niitä yhdessä.

Lue lisää hyvistä teoista

#TekojenTiistai #GivingTuesday

Jos sinulla on kysymyksiä lahjoittamiseen liittyen, voit lähettää palautetta myös tämän lomakkeen kautta.

  • Nimi

Rahankeräyslupa

Sydänliiton rahankeräyslupa on RA/2020/1053. Keräyslupa on voimassa toistaiseksi alkaen 1.1.2021.

Sydäntyölle tehdyt lahjoitukset ohjataan sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntouksen parantamiseen.

Kiitos avustasi.

 

Haku

Löytynyt 0 tulokset