Siirry sisältöön

KUKAAN EI SAA JÄÄDÄ YKSIN

Osallistu ystävänpäivän keräykseen lähettämällä tekstiviesti SYDÄN10 (10e) tai SYDÄN20 (20e) numeroon 16499. Voit tehdä lahjoituksen myös Mobile Pay numeroon 44802.   On tärkeää, että kukaan ei jää yksin. 

Elintapoihin vaikuttamalla olisi mahdollista ennaltaehkäistä jopa 80 % sydäntapahtumista. Sydänliitto auttaa jo sairastuneita ja tekee ennaltaehkäisevää sydäntyötä, jotta mahdollisimman harva joutuisi tulevaisuudessa kokemaan sydäntapahtuman.

AUTA KUUKAUSILAHJOITTAJANA

Sydänsairaus elinikäinen kumppani, joka vaikuttaa arjessa jaksamiseen koko loppuelämän ajan. Joka tunti 10 suomalaista saa sydäninfarktin. On tärkeää, että kukaan ei jää sydänsairautensa kanssa yksin. Kuukausilahjoittajana olet mukana työssä, jolla on merkitystä meille kaikille.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Sydän- ja verisuonitaudit ovat edelleen yleisin kuolinsyy Suomessa. Usein sydänsairaus koskettaa oman tai läheisen sairauden kautta lähes jokaista meistä. Lahjoittamalla tuet tärkeää sydäntyötä, jolla edistetään sydänterveyttä ja tuetaan jo sairastuneita kuntoutumisessa.

Tee kertalahjoitus

Kertalahjoituksen voit tehdä tekstiviestillä, tilisiirtona tai soittamalla lahjoituspuhelimeen. Verkkomaksutapoina toimivat mobiilimaksu, luotto- ja maksukortit sekä verkkopankit.

Tekemällä lahjoituksen vaikutat siihen, että tulevaisuudessa mahdollisimman harva sairastuu sydänsairauksiin ja jo sairastuneet saavat tarvitsemaansa apua kuntoutumisessa.

Tee lahjoitus

Oletko sinä yksi sydänsankareista?

Lahjoittajana olet mukana edistämässä sydänterveyttä Suomessa. Tallennamme tietosi rekisteriimme ja saat meiltä säännöllisesti postia, jossa kerroomme toiminnasta ja saat tietoa mihin lahjoitusvaroja käytetään. Sinä olet tärkeä sydäntyön edistäjä. Kiitos, että olet mukana. 

  • Nimi * Required
  • Tietosuoja * Required
  • Tietosuojaseloste

Voit milloin tahansa pyytää Sydänliiton asiakaspalvelusta tietojesi tarkistamista, korjaamista tai poistamista. Tutustu Sydänliiton tietosuojaselosteeseen.

Testamenttilahjoitus

Tekemällä testamentin voit huolehtia sinulle tärkeistä ihmisistä ja asioista myös poismenosi jälkeen. Testamentilla voit määrätä osan omaisuudesta tai esimerkiksi arvoesineen testamentattavaksi yleishyödylliselle yhdistykselle, jonka toiminta on sinulle tärkeää.

Ota yhteyttä

Onko itselläsi tai ystävälläsi tulossa pian syntymäpäivä tai muu merkkipäivä? Tai haluatko muistaa edesmennyttä läheistä? Kukkakimppujen ja adressien sijaan voit kerätä varoja asialle, joka on tärkeä sinulle ja läheisellesi. 

Perusta oma verkkokeräys

Kun sinulla on merkkipäivä tai haluat muistaa läheistäsi, kerää varoja sydäntyön hyväksi.

Oma keräys on kuin sähköinen keräyslipas, jolla voit kerätä varoja sinulle tärkeään asiaan. Jaat helposti tiedon keräyksestä ystävillesi ja läheisillesi esimerkiksi sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla.

Keräysten tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen.

Aloita Oma sydän -keräys

Tee Facebook-keräys Sydänliiton hyväksi

Lahjoittaminen Sydänliitolle on mahdollista myös Facebookissa. Jos haluat juhlistaa syntymäpäivääsi tai muuta juhlapäivää, perusta sen kunniaksi keräys. Aloittaminen on helppoa, sillä Facebook antaa keräyksen perustamiseen selkeät ohjeet. Lahjoitukset Facebook ohjaa lyhentämättöminä Sydänliitolle ja kerätyt varat käytetään sydänterveyden edistämiseen.

Perusta keräys

Merkkipäiväkeräys

Onko sinulla tai läheiselläsi tulossa merkkipäivä? Paljon onnea!

Toteuta juhlapäivänäsi merkkipäiväkeräys ja voit pyytää onnittelijoita osoittamaan merkkipäivämuistamiset sydäntyön hyväksi toteutettavaan keräykseen. Lahjoitukset käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

Ota yhteyttä

Muistokeräys

Muistokeräys on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen läheisen muistoa ja lahjoittaa keräyksen tuotto kohteeseen, joka on ollut läheiselle tärkeä.

Sydäntyölle tehdyn muistokeräyksen tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää keräyksistä!

 

Ajankohtaiset kampanjat

Olemme mukana Naisten Kympillä 2020!

Sydänliitto on Naisten Kympin yhteistyökumppani ja yksi päähyväntekeväisyyskohteista myös vuonna 2020.

Kun ilmoittaudut mukaan kevään Naisten Kympille, perusta samalla Oma sydän -verkkokeräys ja kerää juoksemalla varoja sydänterveyden edistämiseen. Kokoa oma tsemppijoukkosi, ja pyydä heitä lahjoittamaan keräykseesi esimerkiksi euro per juostu tai kävelty treenikilometri.

Sydänliitto on menossa mukana myös omalla ohjelmateltalla Naisten Kympin tapahtuma-alueella. Nähdään!

Tee hyvistä tavoitteista totta!

SYDÄNLIITON ARPAJAISTEN MYYNTIAIKA PÄÄTTYNYT!

Lunasta vottosi 31.3.2020 mennessä.

Arpajaisten tuotto käytetään sydänsairauksien ennaltaehkäisyyn ja sairastuneiden tukemiseen.

LUNASTA VOITTOSI

 

MAAILMAN ELVYTYSPÄIVÄ

Kuvittele Suomi, jossa kaikki osaisivat elvyttää.  Meidän tavoitteenamme on edistää elvytystaitoja kansallisesti sekä hankkia yhdistyksillemme koulutusdefibrillaattorit, jotta voimme jatkossa opastaa sydäniskurin käyttöä ympäri Suomen. Osallistu Facebook-keräykseen tai lähetä tekstiviesti SYDÄN20 numeroon 16499 (lahjoitat 20€). Keräys jatkuu 31.12.2019 asti.

Lahjoita Facebookissa

Haasta kaverit mukaan auttamaan. Tekin voitte olla sydänsankareita!
Kiitos avustasi ❤

TEKOJEN TIISTAI ON HYVÄN PÄIVÄ

Kuka vain, mitä vain, kenelle vain – mutta tiistaina.

#TekojenTiistai eli kansainvälisesti #GivingTuesday on teemapäivä, jolloin pienten tai suurten tekojen kautta voi tehdä hyvää. Yhdysvalloista liikkeelle lähtenyt kampanja saapuu myös Suomeen Black Friday -viikonlopun jälkeisenä tiistaina. Vuonna 2019 Tekojen tiistaita vietettiin 3.12.2019.

Kampanjan tavoitteena on kohdistaa huomio yhteisöön ja hyvän mielen levittämiseen tekojen kautta. Sydänliitto on mukana levittämässä hyviä tekoja. Osallistu sinäkin! Pienistä teoista ja lahjotuksista kasvaa suuria, kun teemme ne yhdessä.

Lue lisää hyvistä teoista

Jokaisella sydämellä on tarinansa

Sepelvaltimotauti

Se voi tapahtua kenelle tahansa: Heräsin sairaalassa

Lue artikkeli
Sepelvaltimotauti

Se voi tapahtua kenelle tahansa: Muistoja 20 vuoden takaa

Lue artikkeli
Sepelvaltimotauti

Se voi tapahtua kenelle tahansa: Erilainen vappu

Lue artikkeli

Rahankeräyslupa

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero RA/2019/1074 on voimassa 1.1.-31.12.2020 koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata.

Sydänliiton Sydän tekee hyvää -arpajaiset  järjestetään Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2019/597. Lupa on voimassa 12.8.2019-31.1.2020.

Sydäntyölle tehdyt lahjoitukset ohjataan sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntouksen parantamiseen.

Kiitos avustasi.

Tutustu tarkemmin Sydänliiton varainhankintaan.

 

Haku

Löytyi 0 tulokset