Sydänliiton hyvinvoinnin ja sydänterveyden verkkopalvelu

Sydän- ja verisuonitaudit ovat edelleen yleisin kuolinsyy Suomessa. Usein sydänsairaus koskettaa oman tai läheisen sairauden kautta lähes jokaista meistä.

Sydänliitto auttaa jo sairastuneita ja tekee ennaltaehkäisevää sydäntyötä, jotta mahdollisimman harva joutuisi tulevaisuudessa kokemaan sydäntapahtuman. Elintapoihin vaikuttamalla olisi mahdollista ennaltaehkäistä jopa 80 % sydäntapahtumista.

Lahjoittamalla tuet tärkeää sydäntyötä, jolla edistetään sydänterveyttä ja tuetaan sairastuneita. On tärkeää, että kukaan ei jää sydänsairautensa kanssa yksin.

Sydänliiton arpajaiset ovat päättyneet!

Kiitos, kun osallistuit arpajaisiin. Arpajaisten tuotto käytetään sydänsairauksien ennaltaehkäisyyn ja sairastuneiden tukemiseen. Muista lunastaa voittosi 31.3.2019 mennessä. 

Tänä vuonna löytyi voittaja myös arpajaisten pääpalkinnolle: Volkswagen Polo -henkilöauto lähti Ristijärvelle. Paljon onnea voittajalle!

Lue lisää

 

Tee kertalahjoitus

Osallistua mukaan ja auta sydäntyössä. Valitse sinulle sopivin tapa tehdä kertalahjoitus.
Voit tehdä lahjoituksen tekstiviestillä, tilisiirtona tai soittamalla lahjoituspuhelimeen. Verkkomaksutapoina toimivat mobiilimaksu, luotto- ja maksukortit sekä verkkopankit.

Tee lahjoitus

Perusta oma verkkokeräys

Onko sinulla itselläsi tai ystävälläsi tulossa pian syntymäpäivä tai muu merkkipäivä? Tai haluatko muistaa edesmennyttä läheistä? Kerää kukkakimppujen ja adressien sijaan varoja sydäntyön hyväksi sähköisellä keräyslippaalla.

Keräysten tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen.

Aloita Oma sydän -keräys

Jokaisella sydämellä on tarinansa

S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli
S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli
S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli

Auta kuukausilahjoittajana

Joka tunti 10 suomalaista saa sydäninfarktin. Sydänsairaus elinikäinen kumppani, joka vaikuttaa arjessa jaksamiseen koko loppuelämän ajan. On tärkeää, että kukaan ei jää sydänsairautensa kanssa yksin ja kaikki saavat tarvitsemansa tuen arkeen.

Aloita Sydänliiton kuukausilahjoittajana ja olet mukana työssä, jolla on merkitystä meille kaikille.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Tee Facebook-keräys Sydänliiton hyväksi

Lahjoittaminen on nyt mahdollista myös Facebookissa. Jos haluat juhlistaa syntymäpäivääsi tai muuta juhlapäivää, perusta sen kunniaksi keräys. Aloittaminen on helppoa, Facebook antaa keräyksen perustamiseen selkeät ohjeet. Facebook ohjaa lahjoitukset lyhentämättöminä Sydänliitolle ja kerätyt varat käytetään sydänterveyden edistämiseen.

Perusta keräys

Testamenttilahjoitus

Tekemällä testamentin voit huolehtia sinulle tärkeistä ihmisistä ja asioista myös poismenosi jälkeen. Testamentilla voit määrätä osan omaisuudesta tai esimerkiksi arvoesineen testamentattavaksi yleishyödylliselle yhdistykselle, jonka toiminta on sinulle tärkeää.

Suomen Sydänliitto ry tekee työtä suomalaisten sydänterveyden edistämiseksi ja sairastuneiden tukemiseksi. Testamenttilahjoituksella tuet tätä toimintaa.

Ota yhteyttä

Muistokeräys

Muistokeräys on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen läheisen muistoa ja lahjoittaa keräyksen tuotto kohteeseen, joka on ollut läheiselle tärkeä.

Sydäntyölle tehdyn muistokeräyksen tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

Ota yhteyttä

Merkkipäiväkeräys

Onko sinulla tai läheiselläsi tulossa merkkipäivä? Paljon onnea!

Toteuta juhlapäivänäsi merkkipäiväkeräys ja voit pyytää onnittelijoita osoittamaan merkkipäivämuistamiset sydäntyön hyväksi toteutettavaan keräykseen. Lahjoitukset käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

Ota yhteyttä

Tiistai on hyvän päivä!

Kuka vain, mitä vain, kenelle vain – mutta tiistaina.

#TekojenTiistai eli kansainvälisesti #GivingTuesday on teemapäivä, jolloin pienten tai suurten tekojen kautta voi tehdä hyvää. Yhdysvalloista liikkeelle lähtenyt kampanja saapuu Suomeen Black Friday -viikonlopun jälkeisenä tiistaina. Kampanjan tavoitteena on kohdistaa huomio yhteisöön ja hyvän mielen levittämiseen tekojen kautta. Vuonna 2019 Tekojen tiistaita vietetään 3.12.

Pienistä teoista ja lahjotuksista kasvaa suuria, kun teemme ne yhdessä. Sydänliitto on mukana. Osallistu sinäkin!

Lue lisää hyvistä teoista

Haluatko edistää sydänterveyttä? Tule Sydänliiton lahjoittajaksi.

Lähetä yhteystietosi lomakkeella ja liityt lahjoittajarekisteriimme. Lahjoittajana saat meiltä tietoa Sydänliiton toiminnasta ja ajankohtaisista kampanjoista.

Kiitos, haluan lisätietoa Sydänliiton toiminnasta ja kampanjoista.
  • Tietosuojaseloste

Kiitos, kun olet mukana. Olet tärkeä sydäntyön edistäjä.

 

Voit milloin tahansa pyytää Sydänliiton asiakaspalvelusta tietojesi tarkistamista, korjaamista tai poistamista. Tutustu Sydänliiton tietosuojaselosteeseen.

Rahankeräyslupa

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero RA/2018/876 on voimassa 1.1.2019-31.12.2019 koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Ahvenanmaalla Sydänliiton rahankeräyslupanumero ÅLR 2018//9414 on voimassa 1.1.-31.12.2019.

Sydänliiton Sydän tekee hyvää -arpajaiset  järjestetään Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2018/578. Lupa on voimassa 13.8.2018-31.1.2019.

Sydäntyölle tehdyt lahjoitukset ohjataan sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntouksen parantamiseen. Tutustu tarkemmin Sydänliiton varainhankintaan.