Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista toukokuu 2024 / Järjestötyöpalkinto 2023 toiminnasta – onnea palkinnon saajille!

Järjestötyöpalkinto 2023 toiminnasta – onnea palkinnon saajille!

Suomen sydänliiton puheenjohtaja Panu Routila jakoi järjestötyönpalkinnot kevätkokouksen yhteydessä 7.5.2024. Järjestötyöpalkinto on kiitos ja huomionosoitus hyvästä toiminnasta. Palkintoja jaettiin 4 eri yhdistykselle eri puolille Suomea.

Otto Pasma, järjestöpäällikkö
Julkaistu 17.5.2024
Päivitetty 27.5.2024
Järjestötyö 2024 palkinnon jaettiin 7.5.2022 Oltermannikeskuksessa,

Järjestötyöpalkinto on kiitos ja huomionosoitus hyvästä toiminnasta. Tällä kertaa hakemuksia tuli 23 yhdistyksestä ja palkinnon sai neljä sydänyhdistystä. Palkituissa toiminnoissa oli esillä monipuolisesti sydänterveyden edistäminen, jäsenhankinta ja paikallisuus.

Suomen Sydänliiton liittohallitus päätti palkinnon saajista 15.4.2024. Järjestötyöpalkintojen esittely- ja palkitsemistilaisuus järjestettiin Sydänliiton kevätkokouksen yhteydessä 7.5. palkituista yhdistyksistä kutsuttiin kaksi edustajaa paikanpäälle vastaanottamaan palkintoa.

 

Palkitut yhdistykset vuoden 2023 toiminnasta:

LIEKKI

Ilomantsin Sydänyhdistys – Vanhusten jumppa ja ulkoilutus
Yhdistys on tavoittanut tärkeän kohderyhmän. Positiivisen toiminnan ja ajattelun vahvistaminen on tässä maailmantilanteessa hyvä tavoite. Väestön ikääntyessä vastaavanlainen raja-aidat ylittävä hyväntekemisen yhteistyön merkitys korostuu.

Kuusamon Sydänyhdistys – Aktiivinen jäsenhankinta
Yhdistys on tehnyt ansiokkaasti jäsentänyt jäsenhankinnan kokonaisuuden viiteen eri polkuun. Tämä kokonaisuuden hahmotus mahdollistaa jäsenhankinnan näkymistä yhdistyksen perustoiminnassa laajasti. Jäsenhankinta on systemaattista ja monipuolista.

Leppävirran Sydänyhdistys​ – Sydänpäivä
Yhdistys on tehnyt onnistuneesti kouluyhteistyötä ja tavoittanut paikkakunnan alakoulua käyvät koko päivän kestäneessä tapahtumassa. Päivä on suunniteltu huolella ja erityisesti huomio kiinnittyy kolmen sukupolven sydänkassiin. Sen ansiosta päivästä ja sydänterveydestä puhuttiin myös kotona ja näin toiminnan kohderyhmää laajennettiin perheisiin asti.

SOIHTU

Kirkkonummen-Siuntion Sydänyhdistys / Kyrkslätt-Sjundeå Hjärtförening – Veikkolan alueen toiminnallinen joulukalenteri
Yhdistys on toiminut käynnistäjänä innovatiivisessa usean toimijan yhteistyössä ja lisäksi koordinoinut toimintaan. Yhteistyön koordinointi on lisännyt yhdistyksen tunnettuutta ja merkitystä alueella. Lisäksi yhdistys on onnistuneesti levittänyt sydäntietoutta uudella raikkaalla tavalla. Sydänturvallisuudesta on kerrottu kustannustehokkaasti, ja samalla on tavoitettu uusia ihmisiä eritoten lapsiperheitä. Yhdistys on yhdistänyt modernisti digimaailman ja käytännön toiminnan.

Onnea palkituille!

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut