Hyppää sisältöön
Etusivu / Kilta -järjestelmä / Jäsenviestintä

Jäsenviestintä

Kilta-järjestelmän kautta voit lähettää jäsenistöllenne sähköposteja ja tekstiviestejä sekä tulostaa osoitetarrat kirjeisiin. Tämä tapahtuu Poiminta-toiminnon avulla, joka löytyy Killan etusivun ylävalikosta.

Tiina Vuorinen, Järjestökoordinaattori Anna Autio, järjestökoordinaattori
Julkaistu 20.4.2020
Päivitetty 10.6.2024

Kiltaan pääset kirjautumaan osoitteesta https://kilta.sydanliitto.fi

Sähköpostit

1.) Valitse Uusi poiminta -kohta ja tee poiminta niillä kriteereillä, joilla haluat valita sähköpostin vastaanottajat. Jos haluat lähettää sähköpostia kaikille voimassa oleville jäsenille, mene Jäsenyys-kohtaan ja laita ruksi Vain voimassa olevat jäsenyydet -kohtaan. Paina lopuksi sivun alalaidasta Poimi-kohtaa.

2.) Mene Luo sähköpostit -kohtaan, joka löytyy kuvaruudun vasemmasta reunasta Työkalut-otsikon alapuolelta.

3.) Valitse tapa, jolla haluat lähettää sähköposteja. Vapaa html -muoto on suositeltava. Kirjoita teksti, jonka haluat viestiin. Huom! Jos kopioit tekstin muualta, käytä toimintoa ctrl+c (kopioi) ja ctrl+v (liitä).

4.) Mene Lähetettävät sähköpostit -kohtaan. Kirjoita sähköpostille haluamasi tallennusnimi ja klikkaa Tallenna ja siirry lähettämään -kohtaa.

5.) Tarkasta, että kirjoittamasi teksti on oikein ja lisää sähköpostille otsikko sekä mahdolliset liitteet. Tässä kohdassa voit myös tarkastella, kenelle kaikille viesti on lähdössä.

6.) Klikkaa Lähetä sähköpostit -kohtaa.

Lähetettyjä ja avattuja sähköposteja voit seurailla raporteista, jotka löytyvät Killasta välilehdeltä Raportit. Hae lähetettyjä viestejä mahdollisimman suppealla päivämäärävälillä, jotta järjestelmä jaksaa noutaa ne. Killasta lähetetään todella paljon sähköpostia, jonka joukosta se etsii sinun viestejäsi.

Tekstiviestit

1.) Valitse Uusi poiminta -kohta ja tee poiminta niillä kriteereillä, joilla haluat valita sähköpostin vastaanottajat. Jos haluat lähettää sähköpostia kaikille voimassa oleville jäsenille, mene Jäsenyys-kohtaan ja laita ruksi Vain voimassa olevat jäsenyydet -kohtaan. Paina lopuksi sivun alalaidasta Poimi-kohtaa.

2.) Mene Lähetä tekstiviestejä -kohtaan, joka löytyy kuvaruudun vasemmasta reunasta Työkalut-otsikon  alapuolelta.

3.) Tässä näkymässä näet, paljonko viestejä on lähdössä sekä mitä se maksaa. Hinta on  0,992€/per viesti. Valitse Lähetyksen maksaja eli oma yhdistyksesi. Kirjoita tämän jälkeen viesti. HUOM! Yhteen viestiin mahtuu 160 merkkiä. Tekstiviestit laskutetaan noin pari kuukautta viestien lähettämisen jälkeen.

4.) Klikkaa Lähetä-kohtaa. Lähetettyjä tekstiviestejä voit seurailla raporteista.

Tekstiviestin hinnat muuttuvat hieman 1.9.2024 alkaen, kun alv-muutos astuu voimaan.

Osoitetarrat

1.) Valitse Uusi poiminta -kohta ja tee poiminta niillä kriteereillä, joilla haluat valita sähköpostin vastaanottajat. Jos haluat lähettää sähköpostia kaikille voimassa oleville jäsenille, mene Jäsenyys-kohtaan ja laita ruksi Vain voimassa olevat jäsenyydet -kohtaan. Paina lopuksi sivun alalaidasta Poimi-kohtaa.

2.) Klikkaa poimintatuloksien yläpuolelta PDF-tarrat -kohtaa. Valitse haluamasi tulostusmuoto. Laita tarrapohjat tulostimeesi ja tulosta tarrat.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut