Hyppää sisältöön
Etusivu / Tiedota paikallismedialle kuntasi sydänturvallisuuden taso

Tiedota paikallismedialle kuntasi sydänturvallisuuden taso

Hyödynnä mitä parhain tilaisuus saada sydänturvallisuus esille paikallismediassasi. Näkyvyydellä saatte tärkeää huomiota kotikuntanne sydänturvallisuuden parantamiseksi.

Sydänliiton innovatiivinen Sydänturvallinen Suomi -verkkopalvelu on julkaistu. Kansainväliseen European Resuscitation Congess 2022 -tapahtumaankin esiteltäväksi valitun palvelun avulla jokainen voi tarkistaa kaikkien Suomen kuntien ja hyvinvointialueiden sydänturvallisuuden tason sekä poimia toimintaehdotuksia sen parantamiseksi.

Ole mukana nostamassa tärkeää asiaa esille ja lähesty paikallismediaasi tuoden esille oman kotikuntasi sydänturvallisuuden taso ja sen vertailu naapurikuntien tasoihin. Voitte hyödyntää valmista tiedotepohjaamme, jolla hyviä tuloksia on jo saatu aikaan.

Aihe on siis jo todettu mediaa kiinnostavaksi ja se on iloksemme ollut useissa medioissa esillä. Kunnan sijoitus ja sen suhde naapurikuntiin on selkeästi houkutteleva aihe, joka nostaa hienosti myös myönteisen kilpailuhengen naapurikuntien välille.

Lähde mukaan tuomaan tärkeää asiaa esille ja sitä kautta parantamaan kotikuntasi sydänturvallisuutta.

Tiedotepohjan löydät mediapankistamme. (Salasana: Sydänyhteisö1)

Vinkki: Lataa Word-tiedosto ja muokkaa keltaisella korostetut oman kuntasi tiedoilla. Kopioi valmis teksti tiedostosta ja liitä se suoraan paikallismediasi toimitukselle osoitetun sähköpostin viestikentään, koska liitetiedostot jäävät usein tietoturvasyistä avaamatta. Viestin aihekenttään voi laittaa esim. ”Tiedote – Kittilä on Suomen kolmanneksi sydänturvallinen kunta”

Lataa valmis tiedotepohja

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut