Hyppää sisältöön
Etusivu / Tule meille töihin!

Tule meille töihin!

Nyt olisi tuhannen taalan paikka kokeilla määräaikaisessa, 8.8.-31.12.2023 kestävässä työsuhteessa, onko sinusta vauhtia ja vaihtuvia tilanteita sisältävään monipuoliseen ja liikkuvaan järjestötyöhön. Pääasiassa yleisötapahtumien organisointiin ja toteutukseen keskittyvässä työssä näet alle puolessa vuodessa järjestötyön parhaat ja pahimmat puolet ja rupeaman jälkeen tiedät, onko sinusta järjestötyöhön ruohonjuuritasolla.

Anne Kihlman-Kitinoja
Julkaistu 6.6.2023

Työ vaatii mm. sydänterveyden tuntemusta, hyvää organisointikykyä, järjestelmällisyyttä, tiivistä sitoutumista, oma-aloitteisuutta, sopeutumiskykyä vaihtuviin tilanteisiin, B-ajokorttia, Ms Officen ohjelmien osaamista sekä järjestötyölle sykkivää sydäntä. Työnkuvaan kuuluu mm.

  • tapahtumakiertueen toteutusta yhdessä vapaaehtoisten kanssa Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella
  • kolesterolin ja verenpaineen mittaamista yleisötapahtumissa
  • silloin tällöin yleisöluentojen pitämistä, gärnä också på svenska
  • vapaaehtoisten opastamista etäluentojen lähettämiseen Teamsin kautta
  • some-viestinnän sisältöjen tekemistä toivotuista aiheista
  • valtimotauteihin keskittyvän tapahtumakiertueen organisointi ja toteutus Helsingissä
  • toimintaan liittyvää tilastointia Excelillä sekä palautekyselyiden toteuttamista
  • tarittaessa työkavereiden sijaistamista ja auttamista esim. kursseilla

 

Meillä on pieni, joustava työyhteisö, mikä vaatii joustoa toisinaan myös sinulta. Työaika on hyvinkin vaihteleva riippuen siitä, onko aamusta iltaan venyvä tapahtumapäivä vaiko toimistopäivä, jolloin myös etätyön tekeminen on mahdollista.

 

Käytössämme on ePassin lounasetu, hyvinvointietu, tunti palkallista liikunta-aikaa viikossa sekä tukena kivat työkaverit. Noudatamme soveltuvin osin Sosiaali- ja terveysjärjestöjen työehtosopimusta. Palkka on 2900 €/kk, mahdollisuus myös 80% työaikaan. Mikäli rahoitushakemuksemme menevät nappiin, työsuhde voi jatkua myös ensi vuonna.

 

Uskallatko ottaa haasteen vastaan? Laita vapaamuotoinen hakemus sekä CV viimeistään 11.6. osoitteeseen anne.kihlman-kitinoja@sydanliitto.fi Haastattelemme potentiaalisimmat tyypit jo ke 14.6. ja valinnan teemme juhannukseen mennessä.

 

Lisätietoja 7.6. klo 9-16, 8.-9.6. klo 8-9 Annelta numerosta 040 572 5082

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot