Hyppää sisältöön

3 posts found.

Date selected: toukokuu 2023

Clear search

Kliininen lääketutkimus eteisvärinäpotilaille

TIEDOTE Kliinisen OCEANIC-AF tutkimuksen tarkoitus on selvittää, onko tutkimuslääke asundeksiaani: tehokas apiksabaaniin verrattuna (miten hyvin se toimii osallistujilla, joilla on eteisvärinää) turvallinen apiksabaaniin verrattuna (voiko se vähentää verenvuotoriskiä) miten se vaikuttaa kehoon Vertailuvalmiste apiksabaani on hyväksytty, yleisesti saatavilla oleva antikoagulanttilääke aivohalvauksen estämiseen eteisvärinätapauksessa. Saatatte mahdollisesti soveltua tutkimukseen, jos: Teillä on diagnosoitu eteisvärinä ja lääkärinne on […]

Lue artikkeli

Helppo liikkua -tapahtuma 23.5

Savon sydänalue ry järjestää yhdessä Kuopion invalidien ja Pohjois-Savon näkövammaisten kanssa Helppo liikkua-tapahtuman. Luvassa liikunnallista toimintaa, rytmimittauksia ja ravitsemusneuvontaa. Tervetuloa mukaan!

Lue artikkeli

Sydänmerkki ruokapalvelun ja asiakkaan tukena -luento 9.5.

Tiistai 9.5.2023 kello 18.30 Kuopion kansalaisopisto, myös etämahdollisuus. Sydänmerkki on monelle tuttu logo elintarvikepakettien kyljessä, mutta mistä se oikeasti kertoo. Sydänmerkki on EU:ssa rekisteröity ravitsemusväite ja se on ainoa symboli Suomessa, joka kertoo tuotteen ravitsemuksellisesta laadusta. Valitsemalla Sydänmerkki-tuotteita teet pieniä, terveyden kannalta edullisia muutoksia ruokavalioon. Luennoitsijana Mari Härkönen, ravitsemusterapeutti, Savon Sydänalue. Liity luennolle tästä linkistä.

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot