Hyppää sisältöön
Etusivu / Hallituksen toiminta / Jäsenmaksut Sydänliitossa
Anna Autio, järjestökoordinaattori
Julkaistu 3.4.2020
Päivitetty 4.12.2023

Sydänliiton jäsenmaksu muodostuu kolmesta osasta: sydänyhdistyksen, sydänpiirin/-alueen/valtakunnallisen jäsenjärjestön ja Suomen Sydänliitto ry:n osuuksista. Kunkin järjestötason osuus jäsenmaksusta päätetään sen varsinaisessa kokouksessa: sydänyhdistys päättää omasta osuudestaan, piiri päättää itse omastaan, kuten myös liitto.

Suomen Sydänliiton jäsenmaksuosuus on tällä hetkellä 9 euroa, tai 3 euroa, mikäli samassa perheessä on jo jäsen eikä Sydän-lehteä lähetetä molemmille. Jäsenmaksun suuruus on (sydänyhdistyksen osuus) + (sydänpiirin/-alueen/valtakunnallisen osuus) + (Suomen Sydänliitto ry:n osuus). Esimerkkiyhdistyksen kokonaisjäsenmaksuksi muodostuu tällä kaavalla 10 e + 7 e + 9 e = 26 euroa.  Huomaathan, että sydänyhdistys ei omassa kokouksessaan tee päätöksiä piirin tai liiton osuudesta vaan kokonaisjäsenmaksu selviää, kun kaikki kolme ovat tehneet päätöksen osuudestaan.

Jäsenjärjestöjen tulee ilmoittaa seuraavan vuoden jäsenmaksuosuutensa Sydänliiton jäsenpalveluun tai järjestökoordinaattorille 15. joulukuuta mennessä, jotta jäsenmaksuhinnastot ehditään päivittämään tammikuun alkuun mennessä. Muutoin seuraavan vuoden jäsenmaksu laskutetaan edellisen vuoden hinnalla.

Suomen Sydänliitto ry tuottaa omalla jäsenmaksuosuudellaan Sydän-lehden neljä kertaa vuodessa; tarjoaa piireille sekä sydänyhdistyksille vakuutusturvan; tuottaa jäsenrekisteripalvelut, sekä laskuttaa ja tilittää jäsenmaksut.

Killan kautta jäsenjärjestöt voivat hallinnoida jäsenasioita, tehdä jäsenviestintää (mm. sähköposti ja tekstiviestit), sekä tuoda tapahtumansa Sydänliiton yhteiseen tapahtumakalenteriin, jolloin ne tulevat automaattisesti myös jäsenjärjestön omille verkkosivuille. Lisäksi liitto tarjoaa jäsenjärjestöilleen jäsen- ja järjestöpalvelua.

Lisätietoja:

Järjestökoordinaattori Anna Autio

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut