Hyppää sisältöön
Etusivu / Hallituksen toiminta / Jäsenmaksu sydänyhteisössä

Jäsenmaksut toimivat sydänyhteisössä siten, että sydänyhdistys, sydänpiiri ja Sydänliitto (tai valtakunnallinen sydänjärjestö ja Sydänliitto) jakavat keskenään henkilöjäsenen jäsenmaksun. Kunkin järjestötason osuus jäsenmaksusta päätetään sen varsinaisessa kokouksessa. Sydänliiton jäsenmaksuosuus on tällä hetkellä 9 euroa, tai 3 euroa mikäli samassa perheessä on jo jäsen eikä Sydän-lehteä lähetetä molemmille.
Jäsenmaksun suuruus on sydänyhdistyksen osuus + sydänpiirin osuus + Sydänliiton osuus, eli esimerkiksi 10 e + 7 e + 9 e = 26 euroa.
Sydänliitto tuottaa omalla jäsenmaksuosuudellaan Sydän-lehden neljä kertaa vuodessa ja tarjoaa piireille sekä sydänyhdistyksille Kilta-jäsenrekisterin. Killan kautta piiri ja yhdistys voi ylläpitää ja hallinoida jäsenasioita, tehdä jäsenviestintää muun muassa lähettämällä sähköpostia ja tekstiviestejä jäsenilleen sekä ylläpitämällä tapahtumia, jotka saadaan Kilta järjestelmän  kautta automaattisesti verkkosivuille. Lisäksi liitto tarjoaa piireille ja yhdistyksille jäsen- ja järjestöpalvelua.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut