Hyppää sisältöön
Etusivu / Hallituksen toiminta / Jäsenmaksujen laskutus ja muistuttaminen Sydänliitossa 2024

Jäsenmaksujen laskutus ja muistuttaminen Sydänliitossa 2024

Jäsenlaskut ja -kortit postitettiin Sydän-lehden nro 1 mukana tammikuun lopussa. Alla tietoa jäsenmaksujen muistuttamisprosessista. Toivomme, että yhdistykset tarkkailisivat omaa jäsenmaksutilannettaan Kilta-järjestelmästä ja muistuttaisivat tarvittaessa maksamattomia jäseniään jäsenmaksuista.

Otto Pasma, järjestöpäällikkö Anna Autio, järjestökoordinaattori
Julkaistu 18.9.2023
Päivitetty 7.2.2024

Massalaskutus tammikuussa

Ennen jäsenmaksujen laskuttamista yhdistysten tietojen tulee olla ajan tasalla: yhdistyksen mahdolliset nimi-, piiri- tai jäsenistöä koskevat muutokset tulee tehdä Kiltaan jo hyvissä ajoin etukäteen. Yhdistykset ilmoittavat jäsenmaksuosuutensa järjestökoordinaattori Anna Autiolle 15.12. mennessä. Jäsenmaksuhintojen päivittäminen Kiltaan alkaa Sydänliiton toimistolla heti tämän jälkeen. Jäsenmaksuaineistot ajetaan lehtipainolle viimeistään tammikuun ensimmäisellä viikolla, joten aikaa ei ole hukattavaksi.

Jäsenmaksulasku ja jäsenkortti lähetetään suurimmalle osalle jäsenistä vuoden ensimmäisen Sydän-lehden lisäkannen mukana. Uusille jäsenille jäsenlaskuja ja -kortteja ajetaan kirjepostina.

Tekstiviestimuistutus maaliskuun lopulla

Prosessimme mukaisesti jäsenmaksunsa maksamattomia jäseniä muistutetaan automaattisesti viikolla 13 tekstiviestimuistutuksilla. Kaikki eivät saa tekstiviestejä yhtä aikaa, vaan ne lähtevät klo 9-16 välillä porrastetusti. Tekstiviestissä näkyy selkeästi lähettäjänä Suomen Sydänliitto ja siitä löytyy maksuun tarvittavat tiedot. Tekstiviestimuistutus ei tavoita kaikkia maksamattomia jäseniä, koska puhelinnumeroja ei ole saatavilla, numero on virheellinen tai numero saattaa olla salainen.

Paperinen muistutuslasku huhtikuussa

Paperinen jäsenmaksujen muistutuslasku postitetaan kaikille maksamattomille jäsenille viikolla 17.  Paperikarhuja ei postiteta enää niille jäsenille, joiden jäsenmaksu on edelleen maksamatta myös edelliseltä vuodelta vaan nämä jäsenyydet päätetään.

Muistutusviesti sähköpostilla syyskuussa

Kuluvan vuoden maksamattomista ja erääntyneistä jäsenmaksulaskuista lähetetään vielä syksyllä sähköpostimuistutus Killasta. Viestin liitteenä ei lähetetä laskutietoja, mutta lasku löytyy PDF-tiedostona jäsenten extranetistä. Sähköpostimuistutukset lähetetään viikolla 38 ja lähettäjänä on jasenpalvelu@sydanliitto.fi.

Mobiilijäsenkortti ei ole enää käytössä

Mobiilijäsenkortti poistui käytöstä joulukuun 2021 lopussa vähäisen käyttäjämäärän ja korkeiden ylläpitokustannusten vuoksi. Jäsentietosi ja yhdistyksesi tapahtumat löydät jäsenille tarkoitetusta extranet-palvelusta sekä uudistuneilta verkkosivuiltanne. Lue mobiilijäsenkortin lopettamisesta ja korvaavista palveluista lisää täältä.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut