Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista elokuu 2020 / Uudet kerääjät – ilmoittautukaa Pieni ele -keräykseen

Tulkaa mukaan rakentamaan Suomen kokoista turvaverkkoa!

Osallistumalla Pieni ele -keräykseen yhdistyksesi voi kerätä lahjoitustuottoja omaan toimintaansa. Voitte järjestää lahjoituksilla esimerkiksi vertaistukea tai virkistystä yhdistyksenne jäsenille. Kokonaisuutena Sydänliiton yhdistykset keräsivät kahdesta keräyksestä viime vuonna Pieni ele -lahjoituksia tärkeää paikallistoimintaanne varten 135 000 euroa. Hieno saavutus!

Pienen eleen saamilla lahjoituksilla autetaan todella monia ja erilaisia vammoja tai sairauksia. Yhteistä kaikille mukana oleville on olla tukena ja turvana silloin, kun elämä yllättää ikävästi. Tavoite on, etteivät vammaiset ja pitkäaikaissairaat jäisi yksin. Pienen eleen avulla rakennetaan suurta Suomen kokoista turvaverkkoa.

Onko yhdistyksesi jo mukana Pieni ele -keräyksessä? Ilmoittautuminen uusille kerääjille on nyt alkanut.

Seuraava lipaskeräys on vuoden 2021 kunnallisvaalien aikaan äänestyspaikoilla. Sitä varten keräämme uusia, mukaan ilmoittautuvia yhdistyksiä. Jotta ehditte mukaan, ilmoita yhdistyksesi mahdollisimman pian mukaan yhteiseen keräykseemme. Ilmoittautumisaika päättyy 15.9.2020.

Ilmoita yhdistyksesi mukaan tai kysy lisää: info@pieniele.fi tai soita Pienen eleen toiminnanjohtajalle Erikalle 0400 887 114.

Aiemmin osallistuneet ovat automaattisesti mukana!

Huom! Tämä ilmoittautuminen on vain uusille mukaan tulijoille. Aiemmin keräyksessä mukana olleet yhdistykset ovat automaattisesti mukana.

Pieni ele odottaa innolla uusia ilmoittautumisia. Tervetuloa mukaan yhteiseen, tärkeään keräykseemme!

Lisätietoja:
pieniele.fi
facebook.com/pieniele

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut