Hyppää sisältöön
Etusivu / Kilta -järjestelmä / Tapahtumien kirjaaminen Kiltaan
Tiina Vuorinen, Järjestökoordinaattori
Julkaistu 12.6.2020
Päivitetty 5.5.2021

Toivomme, että yhdistykset kirjaisivat kaikki tapahtumansa Kiltaan, jota kautta ne menevät verkkosivuille tapahtumakalenteriin. Näin saamme tapahtumista tietoa kentälle nykyisille jäsenille, kuin mahdollisille potenttiaalisille uusille jäsenille.

Tässä hyötyjä, mitä yhdistykset saavat tapahumien ollessa kirjattuja Kilta-järjestelmään:

Tapahtumat tulevat näkyviin yhdistyksen omaan tapahtumakalenteriin verkkosivuille sekä lisäksi piirien ja liiton tapahtumakalentereihin.
Yhdistys pystyy ottamaan Killasta erilaisia raportteja tapahtumista ja täten seurata kuinka paljon tapahtumia on järjestetty ja voit myös seurata tapahtumiin osallistujia.
Voitte ottaa tapahtumiin verkkoilmoittautumisia vastaan osallistujilta.

Tapahtuman lisääminen Kilta-järjestelmään:

Tapahtuman pystyt lisäämään Kilta järjestelmään seuraavalla tavalla:

1.) Kirjaudut omilla tunnuksillasi Kilta-järjestelmään ja menenet kohtaan tapahtumat

2.) Klikkaat kohtaa lisää piirin/yhdistyksen tapahtuma

3.) Täytät lomakkeelta vähintään kaikki *-merkityt kohdat ja muistat lopulta talentaa tapahtuman ennen kuin poistut kyseisestä näkymästä

Ilmoittautumislinkin lisääminen Kilta-järjestelmään:

Kiltaan syötetyihin tapahtumiin vois lisätä ilmoittautumislinkin, jota kautta pystyy ottamaan ilmoittautumisia vastaan verkkosivujen kautta. Käykää tutustumassa  ominaisuuteen. Voitte vaikka aluksi tehdä testitapahtuman, jonka sitten voitte poistaa. Näin voitte lisätä ilmoittautumislinkin tapahtumaan:

1.) Tee tapahtuma Kiltaan samalla tapaa kuin aikaisemmin

2.) Lisää täppä kohtaan: näytetään ilmoittautumislinkki tapahtumakalenterissa

Samoin voit lisätä rajoitukset kuinka monta osallistujaa mahtuu mukaan sekä otetaanko mahdollisia varasijalle ilmoittautumisia.

3.) Tallenna tapahtuma, jolloin se menee liittymislinkin kera verkkosivuille.

4.) Henkilöt, jotka ilmoittautuvat tapahtumaan ilmoittautumislinkin kautta tulevat sitten näkymään tapahtumiin uudelle välilehdelle kotisivujen kautta ilmoittautuneet. Jos henkilö on jo jäsen ja hän on laittanut liittymisen yhteydessä tietoihinsa oikean jäsennumeron löytää ohjelma henkilön ja ehdottaa, että tälle lisätään osallistumistatus joka sitten näkyy henkilöntiedoissa Killassa Jäsenyys-välilehden alta.

5.) Voit tarkastella Killasta itse tapahtuman kohdasta keitä tapahtumaan on merkitty osallistujiksi ja voit tarvittaessa vaihtaa osallistumisstatuksia.

6.) Raporteista voit ottaa tapahtumista ja niihin osallistujista erilaisia raportteja.

7.) Poimintaa voit hyödyntää siten, että pystyt kontaktoimaan tapahtumiin osallistujia ja vaikka lähettää ennakkoon tulevista vastaavista tapahtumista markkinointipostia

Osallistujamäärän lisääminen

Tapahtuman/toiminnan jälkeen Kiltaan olisi hyvä käydä lisäämässä tieto kuinka monta henkilöä tähän on osallistunut. Näin pystyt sitten myöhemmin ottamaan Killasta raportteja tapahtumista/toiminnoista ja niihin osallistuneiden määristä ja hyödyntää tietoja toimintatiedustelu kyselyssä.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut