Hyppää sisältöön
Etusivu / Hallituksen toiminta / Yhdistyksen tiedot ajan tasalle

Yhdistyksen tiedot ajan tasalle

Kiitos kun huolehdit, että yhdistyksesi tiedot ovat ajan tasalla Killassa. Käytämme Killassa olevia tietoja sähköpostin ja

Anna Autio, järjestökoordinaattori
Julkaistu 27.1.2024
Päivitetty 19.6.2024

Yhdistyksen yhteystiedot ja luottamustoimet

Tarkistattehan, että yhdistyksen tiedot sekä luottamushenkilöt ovat ajan tasalla Kilta-järjestelmässä. Killasta tiedot päivittyvät yhdistysten verkkosivuille. Killasta liiton työntekijät myös hakevat luottamushenkilöiden tiedot tärkeistä asioista viestimistä ja muistuttelua varten.

Muistattehan, että yhdistyksen nimenkirjoittajien muutoksista pitää ilmoittaa PRH:lle (Patentti- ja rekisterihallitus) yhdistysrekisteriin. Ennen ilmoituksen tekemistä sinun tulee tietää uusien nimenkirjoittajien henkilötunnus. Puheenjohtajan tulee allekirjoittaa paperi-ilmoitus tai hyväksyä sähköinen ilmoitus. Sähköisen ilmoituksen  Muutosilmoituksen voi tehdä helposti verkossa osoitteessa https://www.prh.fi/fi/yhdistysrekisteri.html

Lisäksi ilmoitattehan myös muista mahdollisista yhdistystänne koskevista muutoksista: Muutokset voivat liittyä esim. toiminnan yhdistämiseen toisen yhdistyksen kanssa, toiminnan mahdolliseen loppumiseen tai johonkin muuhun muutokseen, joka vaikuttaa yhdistyksenne toimintaan tai jäseniin.

Yhdistysten tilinumero

Jos yhdistyksen tilinumero muuttuu, ilmoitattehan siitä viipymättä jäsenpalveluun (jasenpalvelu@sydanliitto.fi) sekä taloushallintoon (talous@sydanliitto.fi). 

Sydän-lehden niput ja lisätilaukset

Yhdistysten lehtitilaukset löytyvät jäsenyyksien alta Killassa. Huolehdithan, että kaikkiin pakettitoimituksiin sisältyy aina vastaanottajan kännykkänumero. Painotalo toimittaa pakettien noutoilmoitukset vain tekstiviestinä. Monet muutkaan tahot eivät suostu enää lähettämään paperisia noutoilmoituksia.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut