Hyppää sisältöön
Etusivu / Hallituksen toiminta / Yhdistyksen tiedot ajan tasalle

Yhdistyksen yhteystiedot ja luottamustoimet

Tarkistattehan, että yhdistyksen tiedot sekä luottamushenkilöt ovat ajan tasalla Kilta-järjestelmässä. Killasta tiedot päivittyvät yhdistysten verkkosivuille. Killasta liiton työntekijät myös hakevat luottamushenkilöiden tiedot tärkeistä asioista viestimistä ja muistuttelua varten.

Muistattehan, että yhdistyksen nimenkirjoittajien muutoksista pitää ilmoittaa PRH:lle (Patentti- ja rekisterihallitus) yhdistysrekisteriin. Ennen ilmoituksen tekemistä sinun tulee tietää uusien nimenkirjoittajien henkilötunnus. Puheenjohtajan tulee allekirjoittaa paperi-ilmoitus tai  hyväksyä sähköinen ilmoitus, jollei hän tee ilmoitusta itse. Muutosilmoituksen voi tehdä helposti verkossa osoitteessa https://www.prh.fi/fi/yhdistysrekisteri.html

Lisäksi ilmoitattehan myös muista mahdollisista yhdistystänne koskevista muutoksista: Muutokset voivat liittyä esim. toiminnan yhdistämiseen toisen yhdistyksen kanssa, toiminnan mahdolliseen loppumiseen tai johonkin muuhun muutokseen, joka vaikuttaa yhdistyksenne toimintaan tai jäseniin.

Yhdistysten tilinumero

Jos yhdistyksen tilinumero muuttuu, ilmoitattehan siitä viipymättä jäsenpalveluun tai Anna Autiolle. 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut