Hyppää sisältöön

Sydäntietoa

Tästä osiosta löydät kattavasti tietoa sydänsairastuneen hoidosta. Osiosta löytyvät erilaiset suositukset sekä materiaaleja ja työkaluja asiakkaiden ohjaukseen.

Liikunta

Liikunta on keskeisessä roolissa sydänterveyden edistämisessä. Liikuntaan liittyvillä valinnoilla voi vaikuttaa sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöihin, edistää sydänsairauksista kuntoutumista ja helpottaa sydänsairauden kanssa elämistä.

Tutustu liikuntaosioon

Ravitsemus

Ravitsemus on keskeisessä roolissa sydänterveyden edistämisessä. Ruokavalinnoilla voi vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien riskitekijöihin sekä edistää sydänsairauksista kuntoutumista tai helpottaa sydänsairauden kanssa elämistä.

Tutustu ravitsemusosioon

Vertaistuki

Sairastuminen vakavaan pitkäaikaissairauteen on pysäyttävä kokemus. Se herättää monenlaisia tunteita. Mieleen voi nousta myös ajatus siitä, olenko ainoa, jolle on käynyt näin. Vertaistuki perustuu kokemusten jakamiseen.

Tutustu vertaistukiosioon

Kurssit

Sydänliiton kurssit sopivat asiakkaallesi, joka etsii apua, tietoa ja tukea arkeen sopeutumiseen sydänsairauden kanssa. Ryhmämuotoisilla kursseilla pääsee tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia ja jakamaan kokemuksia yhdessä tekemisen ja oppimisen kautta.

Tutustu kurssiosioon

 

Haku

Löytynyt 0 tulokset