Hyppää sisältöön

Sydänliiton kurssit

Sydänliiton kurssit tarjoavat tietoa, taitoa ja tukea osallistujan sairauteen liittyen. Kursseille osallistuminen lisää paitsi sydänsairaan jaksamista arjessa, myös lieventää sairauden mukanaan tuomaa pelkoa ja ahdistusta. Ryhmämuotoisilla kursseilla osallistuja pääsee tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia ja jakamaan kokemuksia yhdessä tekemisen, keskustelun ja oppimisen kautta.

Minkälaisia kursseja on asiakkailleni tarjolla?

Sydänliitto tarjoaa kolmenlaisia kursseja: Elämää sydänsairauden kanssa, Voi hyvin ja Rohkeutta liikkumiseen. Kurssitarjonnassa on huomioitu erilaiset kohderyhmät ja myös harvinaisemmat sydänsairaudet ja sydänsiirtoa odottavat. Osa kursseista on suunnattu sairastuneille ja osaan voi osallistua sekä sairastunut että hänen läheisensä. Sydänliiton kurssit ovat maksuttomia ja asiakas voi hakeutua kaikille kursseille asuinpaikastaan riippumatta.

Osallistujat kursseille valitaan hakemusten perusteella sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Kursseille valitaan ensisijaisesti niitä hakijoita, jotka eivät ole aikaisemmin olleet vastaavilla kursseilla. Muutkin tekijät voivat vaikuttaa valintaan. Kaikki hakijat arvioidaan samoilla kriteereillä.

Lisätietoa kursseista kiinnostuneille asiakkaille löytyy Sydänliiton verkkopalvelusta.

Kysymyksiä ja kommentteja Sydänliiton kurssitoiminnasta voi lähettää kuntouksen ja sairastuneen tuen asiantuntija Pirjo Suomalaiselle, pirjo.suomalainen@sydanliitto.fi.

Kurssikalenteri

Kurssikalenterin avulla on sujuva esitellä kurssitarjontaa asiakkaalle ja kannustaa häntä tutustumaan kalenteriin  ja hakeutumaan sopivalle kurssille.

Sydänliiton kurssikalenteri

 

Haku

Löytynyt 0 tulokset