Hyppää sisältöön
Etusivu / Piirin uutiset / Pyydä ystäväsi mukaan sydänyhdistyksen jäseneksi

Pyydä ystäväsi mukaan sydänyhdistyksen jäseneksi

Syyskuun jäsenhankintakampanjassamme jokainen 22.-30.9. Uudenmaan alueella toimivaan sydänyhdistykseen jäseneksi liittynyt jäsenmaksun maksava jäsen saa liittymislahjaksi sydän-heijastimen turvaamaan syyspimeillä liikkumista. Nyt on hyvä hetki pyytää ystävä mukaan yhdistykseen!

Oletko viihtynyt sydänyhdistyksen toiminnassa, innostunut etätapahtumista, pitänyt Sydän-lehdestä tai kokenut mielihyvää tukiessasi toimintaamme jäsenmaksun verran?

KIITOS Sinulle, että olet sydänyhdistyksen jäsen ♥ Nyt tarvitsemme uusia jäseniä ja sinäkin voit auttaa pyytämällä ystäväsi mukaan. Jos jokainen pyytää yhden uuden jäsenen, saamme monta uutta jäsentä vahvistamaan joukkovoimaamme neuvotellessamme sydänpotilaan eduista sekä rahoituksista erilaisiin sydänterveyttä edistäviin hankkeisiin.

Koska loppuvuodesta liittyneet jäsenet ehtivät nauttia yhdistyksen tarjoamista eduista vain muutaman kuukauden, saavat kaikki 22.-30.9. Uudenmaan alueen sydänyhdistyksiin liittyneet jäsenmaksun maksaneet jäsenet liittymislahjaksi sydän-heijastimen turvaamaan liikkumista syyspimeillä.

Myös pelkän kannatusheijastimen hankkiminen on mahdollista. Paikallisesta Sydänyhdistyksestä ostettuna heijastimen hinta on 5 €. Heijastimen voi tilata myös suoraan omaan postilaatikkoon, jolloin lisäämme tilaukseen postitus- ja käsittelykuluja 5 €. Tilaukset yhteystietoineen: jenni.hakala@sydanliitto.fi

Liity jäseneksi tästä.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot