Hyppää sisältöön
Etusivu / Tule meille töihin: haemme kahta sairaan-/terveydenhoitajaa uuteen hankkeeseen

Tule meille töihin: haemme kahta sairaan-/terveydenhoitajaa uuteen hankkeeseen

Haemme kahta terveydenhuollon ammattilaista kolme vuotta kestavään määräaikaiseen työsuhteeseen Kiertävä sydänpiste -hankkeeseen. Hae itse tai vinkkaa hyvälle tyypille paikasta hyvässä porukassa.

Anne Kihlman-Kitinoja
Julkaistu 10.1.2023

Kiertävä sydänpiste -hankkeessa järjestetään eteisvärinään ja vajaatoimintaan sairastuneille sekä näiden riskissä oleville sydänterveystietoisuutta lisääviä ja omahoitotaitoja vahvistavia Sydän-tapahtumapäiviä sekä vertaisryhmiä kautta Uudenmaan alueen pois lukien Helsinki. Toiminta tehdään tiiviissä yhteistyössä paikallisten sydänyhdistysten kanssa luoden samalla viestinnällisen yhteistyön kanava paikallisten hyvinvointialueiden sydänsairauksia hoitavien tahojen kanssa.

Haemme nyt kahta hankesuunnittelijaa toteuttamaan hanketta yhdessä työparina. Toimenkuvaan kuuluu mm. hanketoiminnan organisoinnin ja toteuttamisen lisäksi tiivistä yhteistyötä sydänyhdistysten vapaaehtoisten sekä paikallisten hyvinvointialueiden sydänsairauksia hoitavien tahojen kanssa. Lisäksi työhön kuuluu pieninä määrinä sydänpiirin muita töitä, kuten terveysneuvontaa ja -mittauksia, tapahtumiin osallistumista, luennointia yhdistyksissä jne.

Arvostamme

  • sydänyhdistystoiminnan tuntemusta
  • työkokemusta sydänpotilaan hoitopolulla
  • Uudenmaan hyvinvointialueiden tuntemista
  • sujuvaa älylaitteiden, tietokoneen ja Microsoft Teamsin käyttötaitoa
  • osaamista viestinnästä
  • markkinointihenkisyyttä
  • esiintymiskokemusta

Olet helposti lähestyttävä ja vapaaehtoistoimintaa arvostava sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, joka ymmärtää vertaistuen merkityksen, yhdistystoimintaa ja hankemaailmaa sekä tarttuu toimeen oma-aloitteisesti. Sinulla on ajokortti ja pystyt kausittain joustamaan työajoissa.

Hankerahoitukseen sidotun työsuhteen kesto on 1.3.2023-28.2.2026

Etelä-Suomen Sydänpiiri on Suomen Sydänliiton jäsenorganisaatio, jonka toiminta-alue on entinen Uudenmaan lääni. Noudatamme soveltuvin osin Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Pieni työyhteisömme on joustava ja meillä on mahdollista tehdä osa töistä etänä. Käytössäsi on lounasetu sekä mahdollisuus käyttää viikoittain tunti työaikaa liikuntaan. Työhakemukset kera CV:n ja palkkatoiveen toimitetaan osoitteeseen anne.kihlman-kitinoja@sydanliitto.fi 29.1.2023 mennessä. Lisäksi toivomme maksimissaan 45 sekuntia kestävää videota, jossa esittelet itsesi ja kerrot, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. Videon voi lähettää joko sähköpostitse tai WhatsAppilla toiminnanjohtajalle. Lisätietoa arkisin klo 8-9 p. 040 572 5082 / toiminnanjohtaja Anne Kihlman-Kitinoja. Haastattelemme valitut hakijat ke 1.2.2023.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot