Siirry sisältöön

c

Tervetuloa Sydänliiton verkkoluennoille

Verkkoluennot ovat Sydänliiton omien sekä vierailevien asiantuntijoiden pitämiä luentoja ajankohtaisista aiheista. Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, luennolle vaaditaan rekisteröityminen. Luentoja voi seurata omalta tietokoneelta tai älypuhelimelta. Luentotallenne lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla luennon esityksen jälkeen.

TIISTAI 9.2 klo 18

Ole hyvä ystävä itsellesi – miten lisätä itsemyötätuntoa ja hyvää mieltä?

Millaista on sinun sisäinen puheesi? Millaista keskustelua pääsi sisällä käydään? Onko sinun helppoa ajatella myönteisesti itsestä ja toisista?

Myötätunto on taito, jota voi harjoitella. Meillä monella on vaativa mieli, joka ei ole tyytyväinen koskaan. Itsemyötätuntoa on tärkeää harjoitella, koska hyväksyvä ja arvostava asenne itseä kohtaan säteilee myös ulospäin. Kun ihminen on sinut itsensä kanssa, hänen seurassaan on myös muiden hyvä olla.

Verkkoluennolla harjoitellaan läsnäolotaitoa mindfulness-harjoituksen avulla ja esitellään tapoja lisätä myötätuntoa arkielämään.

Verkkoluennon asiantuntijana toimii mindfulness-ohjaaja Anne Kuusisto

Ilmoittaudu verkkoluennolle

Tulevia verkkoluentoja

 

TORSTAI 3.4 klo 18

Sydämen rytmihäiriöt. Lisälyönti, eteisvärinä, laiska sydän. Miten rytmihäiriöitä tutkitaan ja hoidetaan? Mitä pitäisi tehdä, kun rytmihäiriö yllättää? Verkkoluennon asiantuntijana ylilääkäri Anna-Mari Hekkala

Ilmoittaudu verkkoluennolle

 

TORSTAI 25.3 klo 18

Sepelvaltimotauti. Miksi sepelvaltimot sairastuvat? Tule kuuntelemaan, miten sepelvaltimotautia ehkäistään, ja miten jo sairastuneita valtimoita voidaan hoitaa. Verkkoluennon asiantuntijana ylilääkäri Anna-Mari Hekkala

Ilmoittaudu verkkoluennolle
Sydänliiton verkkoluennot ja -tapahtumat

Tapahtumakalenterista löydät sydänyhteisön kaikki tulevat verkkotapahtumat. Valitse suodattimista SEMINAARIT JA LUENNOT, niin näet tulevat verkkoluennot.

Haku

Löytyi 0 tulokset