Hyppää sisältöön

Palvelut jäsenille

Jäsenkortti tai -lasku hukassa? Osoite muuttunut? Nimi vaihtunut? Ei hätää täältä löydät tietoa Suomen Sydänliiton jäsenyydestä ja jäsenasioihiin liittyvistä asioista.

Jäsentietojen muutokset

Sydänliitto saa automaattisesti osoitteenmuutokset postin päivityspalvelusta mikäli olet tehnyt virallisen osoitteenmuutoksen. Muut mahdolliset muutokset, kuten puhelinnumero-, sähköposti- tai  jäsenlajimuutokset voit ilmoittaa verkossa muutoslomakkeella tai kirjautumalla jäsensivustolle . Voit myös ilmoittaa muutoksista jäsenpalveluun sähköpostilla osoitteeseen jasenpalvelu@sydanliitto.fi tai soittamalla arkisin klo 9-16 puh: 09 – 752 7521.

Muuttaessasi toiselle paikkakunnalle jäsenyhdistyksesi ei muutu automaattisesti osoitemuutoksen yhteydessä, vaan sinun on pyydettävä että sinulle tehdään myös sydänyhdistyksen muutos. Pyynnön voit tehdä joko jäsensivuston kautta tai laittamalla asiasta sähköpostia jasenpalvelu@sydanliitto.fi .

Jäsensivusto/extranet

Sydänliitolla on käytössä jäsensivusto, jossa jäsen voi mm. tarkistaa ja päivittää omat yhteystietonsa. Sivustolla voi itse esimerkiksi lisätä yhteystietoihin matkapuhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Sähköisten kanavien kautta voimme kehittää ja parantaa jäsenviestintää ja -palveluita. Rekisteröidy Sydänliiton jäsensivuston eli extranet-käyttäjäksi ja käy tarkistamassa omat yhteystietosi ajan tasalle.

Extranetin-käyttäjäksi pääset rekisteröitymään siten että käyttäjätunnus on jäsennumerosi ja salasanana on postinumerosi.
Lisätietoja palvelusta voi kysellä järjestökoordinaattorilta

Täältä pääset kirjautumaan extranet-palveluun.

Mobiilijäsenkortti

Mobiilijäsenkortti lopetetaan – tutustu tapahtumiin ja toimintaan uudistuneilla verkkosivuilla 

Vuodesta 2018 lähtien käytössä ollut mobiilijäsenkortti lopetetaan vuoden 2021 lopussa. Palvelulla on ollut hyvin vähän käyttäjiä markkinointitoimenpiteistä huolimatta ja sen ylläpitokustannukset ovat korkeat. Kaikista jäsenistämme vain noin 8 % on ladannut kortin ja heistäkin hyvin harva on sen aktiivinen käyttäjä.  

Löydä jäsentietosi jatkossa extranet-palvelusta 
Sydänliitolla on olemassa jäsenille tarkoitettu extranet-palvelu, josta pystyt katsomaan ja tarkastamaan helposti omat jäsentietosi ja yhdistyksenne tapahtumat. Extranet-palveluun pääsee kirjautumaan osoittesta sydanliitto.fi/extranet. Extranet-palveluun pääset kirjautumaan käyttäen käyttäjätunnuksena omaa jäsennumeroa ja salasanana postinumeroasi. 

Jäsenedut

Sydänliiton jäsenenä voit hyödyntää jäsenetujamme. Näiden etujen lisäksi sydänpiireillä ja sydänyhdistyksillä on myös paikallisia jäsenetuja. Mainitse etuja hyödyntäessäsi Sydänliiton jäsennumero ja pidä jäsenkorttisi mukana lunastaessasi etua. Kun lataat älypuhelimeesi  Sydänliiton mobiilijäsenkortin, kulkevat kortti ja edut mukanasi missä ikinä liikutkin.

Täältä pääset tutustumaan liiton tarjoamiin jäsenetuihin.

Jäsenpalvelun yhteystiedot

Sydänliiton jäsenpalvelu palvelee arkisin 9-16 välillä osoitteessa jasenpalvelu@sydanliitto.fi
tai puh: 09-752 7521 (Huom! puhelu menee vaihteeseen, joten pyydäthän yhdistämään jäsenpalveluun)

Haku

Löytynyt 0 tulokset